Bejelentkezés
Regisztráció

Elküldtük az új fiókjelszó létrehozására vonatkozó utasításokat a megadott címre. Ha új jelszót választott, azt itt is meg tudja majd adni.

Email


Jelszó

Kérjük, add meg a hiányzó adatokat.
A megadott e-mail cím rossz formátumban lett megadva. Ellenőrizd és add meg újra.
A bejelentkezés sajnos sikeretelen. A jelszó helytelen. Amennyiben elfejeltetted, kattints az alul található opcióra.


Vagy jelentkezz be:
facebook
Elfelejtett jelszó?

Ha még nincs fiókod, regisztrálj.
Email *

Keresztnév *

Vezetéknév *

Jelszó *
mutass mindent

Kérjük, add meg a hiányzó adatokat.
A megadott e-mail cím rossz formátumban lett megadva. Ellenőrizd és add meg újra.
Ez az e-mail már regisztrálva van
Rendszerünk azt hiszi, hogy robot vagy. Kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot, és együtt megoldjuk.
A regisztráció sikertelen. Kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot, és együtt megoldjuk.
A jelszó elküldése az e-mail címre


Szeretne egy e-mailt küldeni egy
linkkel a jelszó megváltoztatásához?


Email

Kérjük, add meg a hiányzó adatokat.
A megadott e-mail cím rossz formátumban lett megadva. Ellenőrizd és add meg újra.
Rendszerünk azt hiszi, hogy robot vagy. Kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot, és együtt megoldjuk.
Az Ön által megadott e-mail cím nincs regisztrálva nálunk
Ablak bezárása
Kézbesítési költség már 800 Ft-tól

Írj legalább három betűt, hogy legyen mit keresnünk ;)

Árucikkek

Kategóriák-témák szerint

Nyomat találatok

Áru találatok

Nem találtunk a megadott kritériumoknak megfelelő terméket. Próbáld egy kicsit másként...

Ajándék csomagolási ötletek

szerző: Bastard.hu | kelt: 20.10.2020 | olvasva: 1868x | hozzászólások: 0 | Tovább a cikkre

Kiválasztani szerettünknek a megfelelő ajándékot nem egyszerű feladat. De azzal, hogy beszereztük neki a meglepetést, még nem ér véget a fejtörésünk. A csomagolás hasonló kihívást jelenthet, mint az ajándék kigondolása. Sokan úgy érezhetik, nincs meg a kellő kézügyességük és kreativitásuk ahhoz, hogy szépen becsomagolják a megvásárolt ajándéktárgyakat. Egyes üzletekben az eladók készséggel segítenek ebben, de azért legtöbb esetben ránk hárul a kötelezettség. A következő ajándék csomagolási ötletek számodra is könnyebbé és élvezetesebbé tehetik a díszítési folyamatot.

Ajándék csomagolási ötletek

1. Bolti csomagolópapír helyett használj újságpapírt

Bár gyorsnak és egyszerűnek tűnhet beszaladni az üzletbe, és megvásárolni egy szép mintázatú, színes csomagolópapírt, mi mégis azt ajánljuk, hogy használj újságpapírt a díszítéshez. Ezzel jellegzetessé tudod tenni az ajándékodat, ráadásul nem is kell rá költened: otthon biztos találsz egy-két régebbi újságot, amelynek a lapjait felhasználhatod. A legjobb egy sok szöveggel teli, fekete-fehér oldal, de nyugodtan ötletelhetsz más megoldásokon is, például térképen, plakáton vagy tapétán. Egyedül a bulvárlapok színes, képsorozatos kinézetét nem javasoljuk. Végül tegyél a csomagolásra egy szép szalagot vagy masnit, és már kész is vagy.

ajándék csomagolási ötletek kreatív újságpapír

2. Ébreszd fel gyermeki éned, és rajzolj <h3>

A csomagolást sokszor hajlamosak vagyunk túlgondolni, miközben ezt egyszerű eszközökkel is megoldhatjuk. Például vehetsz egy sima fehér papírt, rajzolhatsz rá virágot, pillangót vagy szívecskét, és kidíszítheted őket színes kartonból kivágott formákkal. Csak ragaszd rá a lapra a figurákat, és kösd össze az ajándékod egy mutatós szatén szalaggal. Kisebb ajándék esetén szerezz be egy fehér papírzacskót, és filccel rajzolj rá fekete pöttyöket. Itt szalag vagy masni helyett használj színes gombokat a díszítéshez. Hidd el, az eredmény nagyon cuki és szeretni való lesz. De a fehér mellett egy barna csomagolópapír is igényes kinézetet adhat a meglepetésednek.

ajándék csomagolási ötletek férfiaknak kisautó

3. Díszítés növényekkel, levelekkel, fenyőággakkal

Egy szimpla csomagolópapírt is fel lehet dobni kreatív kiegészítőkkel. Ilyen lehet egy különleges formájú levél, fenyőág vagy az ezekből készült mini koszorú. Nem kell megijedned, ezeket nem olyan bonyolult elkészíteni. Szükséged lesz egy kör alakú alapra, amit fonálból vagy egy vékony drótból állíthatsz össze. Ha ez megvan, akkor elkezdheted köré tekerni a növényeket. Ehhez cérnát, fonalat vagy valamilyen zsinórt is használhatsz. Karácsonykor a fenyőágakat "hóval" is megszórhatod. Légy kreatív: egy kis liszt vagy porcukor is téli hatást kelthet.

vicces ajándék csomagolási ötletek minden alkalomra

4. Ajándék csomagolási ötletek: ehető díszek

Nincs is annál jobb, mint amikor valami finomat kapunk ajándékba. Ilyenkor általában a csoki és a cukorka a legkelendőbb, de gondolkoztál-e már az ehető díszeken? Merthogy ilyennel is egyedivé tudod tenni a csomagolást. Egy finom nyalóka, egy gyönyörű mézeskalács vagy egy ízletes kekszdarab ugyanúgy a díszítés része lehet. Helyezd rá és kösd őket a dobozra, meglátod, nagyobb sikere lesz, mint bármilyen más, csillogó vagy bojtos kiegészítőnek.

ajándék csomagolási ötletek fenyőág

5. Használj kreatív ajándékkártyákat

Egy szellemes üdvözlőkártya tökéletes dísze és kiegészítője lehet az ajándéknak. Itt nem csak a szöveggel és az üzenettel játszadozhatsz, hanem a kinézettel is. Ha tudsz kötni vagy kézzel varrni, akkor a ruhaanyag alapú kártyába érdekes motívumokat is bevéshetsz, illetve hímezhetsz. Ha ügyes vagy, akkor a megajándékozott nevét vagy monogramját is megjelenítheted a kártyán, ezzel is személyessé téve a meglepetést. Emellett összeállíthatsz egy saját készítésű képeslapot is az ünnepeltnek.

ajándék csomagolási ötletek ehető díszek

Ajándék csomagolási ötletek férfiaknak

Férfiak esetében a leggyakoribb ajándékötlet az alkoholos ital, ezen belül is a bor, illetve a sör. Ezeket nem szükséges mindig díszes italos tasakokba tenni, vannak ennél fantáziadúsabb megoldások is. Csomagolóanyagként szolgálhat a férfiing, annak is az ujja, vagy egy nem használt pulcsidarab. Ha kisfiút szeretnél meglepni, akkor csomagold dobozba az ajándékod, és ragassz rá egy kisautót. Akár azt is imitálhatod, hogy a kocsi épp az országúton halad: egy vastagabb fekete szalagra rajzolj szaggatott fehér csíkokat, és már meg is vagy az útépítéssel.

vicces ajándék csomagolási ötletek rajz

Vicces ajándék csomagolási ötletek

Tudjuk, hogy a gondosan kiválogatott és előkészített ajándékokkal mosolyt szeretnél csalni az ünnepelt arcára. Ezt a legkönnyebben úgy teheted meg, ha valamilyen fantáziadús, jópofa vagy már-már őrült meglepetést állítasz össze neki a különleges alkalomra. Ez lehet egy vicces férfi póló vagy női pulóver, egy humoros feliratú alsónemű vagy egy ötletes vászontáska. De magát a csomagolást is mókássá teheted.

Az egyik legszórakoztatóbb megoldás a doboz a dobozban módszer: amikor egy apró ajándékot sok dobozba rejtesz el, így a végén nagyon nagynak tűnik. Ezzel könnyen átverheted az ünnepelted, aki ennek köszönhetően végigizgulja majd a kicsomagolást. Amikor pedig meglátja, hogy milyen kis ajándékról van szó, biztosan felnevet.

De különböző kiegészítőkkel is játszadozhatsz. Egy-egy vicces kitűző is feldobhatja a csomagolást, de az ajándékot belerakhatod egy figyelemfelkeltő grafikával ellátott figyelemfelkeltő grafikával ellátott hátizsákba is. Ha kisebb ajándéktárgyról van szó, akkor azt akár egy vicces feliratú zokniba is elrejtheted. Mint láthatod, a lehetőségek tárháza szinte kimeríthetetlen, a különleges megjelenésnek és díszítésnek csak a kreativitásod szab határt.

Ha tetszett a cikkünk, akkor olvasd el a Kreatív ajándékok férfiaknak című bejegyzésünket is!





Hozzászólások a témához.

• Kukkants bele a gyakori kérdések fejezetbe is.

Név:  

Várom a Bastard.hu válaszát
Figyelmeztessen a válaszra e-mailben: