Ablak bezárása

Add meg az e-mail címed


vagy

Facebookon keresztüli bejelentkezés.
Kézbesítési költség már 700 Ft-tól

Vicces ajándékok férfiaknak és nőknek

szerző: Bastard.hu | kelt: 29.04.2019 | olvasva: 690x | hozzászólások: 0 | Tovább a cikkre

A vicces ajándékok megnevettetik szeretteinket és garantálják a szuper hangulatot minden alkalomra. Legyen szó karácsonyról, szülinapról, névnapról vagy éppen egy évforduló, barátaink és családtagjaink mindig hatalmas nevetéssel reagálnak a humoros meglepetésekre. A vicces ajándékokban nem csak az a jó, hogy megnevettetik az ünnepeltet, de még évek múltán is garantáltan emlékezni fog az alkalomra, amikor megkapta az ajándékot, ami miatt könnyek csordultak ki szeméből nevetés közben. Nézzük meg, a legjobb vicces meglepetéseket férfiaknak és nőknek.

Vicces ajándékok nőknek

Meglepnéd párodat, feleségedet vagy a legjobb barátnődet egy felejthetetlen ajándéktárggyal? Válogass a következő praktikus, és szellemes ötletek közül.

Fehérnemű humoros grafikával

Vicces meglepetés férfiaknak és nőknek

Ha párod vagy barátnőd kedveli a szexis, de mégis humoros meglepetéseket, akkor nem lőhetsz mellé egy alsóneművel. Garantált, hogy minden alkalommal amikor ránéz a fehérneműre, derűt fog csalni a hétköznapjaiba. Egy ilyen fehérnemű tökéletes ajándék a vagány és merész csajoknak. Nézz szét választékunkban és vásárolj a megfelelő méretben. Attól se kell tartani, ha véletlen nem találod el a megfelelőt: 14 napig kérhetsz méretcserét vagy akár vissza is küldheted a terméket.

Törölközők

Vicces ajándékok férfiaknak

Hiszed vagy sem, a lányok odavannak a figurás, egyedi törölközőkért. Az esti fürdőzéseket és a strandolásokat vidámabbá teszi egy-egy egyedi mintás törölköző, amit a hölgyek megmosolyognak és büszkén terítenek ki a medence partjára, amikor napozára kerül a sor.

Válltáskák

Vicces ajándékok közé tartozhatnak a válltáskák is, amennyiben egy humoros nyomat található rajtuk. Miért jók ezek a pamutanyagból készült táskák? Mert praktikusak, és a hét minden napján használhatóak. Tökéletes az iskolába, egyetemre, munkába vagy éppen a heti nagybevásárláshoz is. Ami a legjobb benne, hogy segítségükkel még a környezetet is védjük, hiszen így elkerüljük a műanyag zacskók használatát.

Vicces ajándékok férfiaknak

A férfiak is ugyanúgy örülnek a ruhanemű ajándékoknak. Büszkén viselik az egyedi nyomatú és mintájú pólóikat, vagy pulóvereiket, amikkel ők is kitűnhetnek a tömeg közül. A vicces pólókon túl is van azonban választék. Cikkünkben bemutatunk néhány érdekes lehetőséget.

Humoros boxeralsó

A férfiak manapság már a pamut boxeralsókat részesítik előnyben, legyen az sztreccses vagy lenge szabású. A régebbi divatú apró mintás alsóneműket felváltották a lenyomatos, vicces feliratú boxerek, amik ajándékként is jól helytállnak alkalomadtán. A Bastard.hu kínálatában leginkább olyan mókás nyomatú alsóneműket találhatsz, amiken a minta a bal lábszáron található, ezáltal minden grafika jól látható marad.

Overál

Overalok

Manapság nem csak az otthoni lustálkodáshoz használatosak a színes overálok, ugyanis egyre gyakrabban bukkannak fel beöltözős bulikon is. Sőt, ha valaki aktívan síel, akkor azt is tudja, hogy a pályákon előszeretettel használják a vicces overálokat. Nagyon jó ajándék lehet, ha az ünnepelt gyakran jár síelni vagy snowboardozni.

A bastard.hu webshopon számtalan vicces ajándékot találhatsz. Ha közeledik az ajándékozás időpontja, ne késlekedj tovább! Találd meg ma az alkalomhoz illő vicces meglepetést kínálatunkban és rendeld meg időben. A vicces ajándékok érkezésére általában 2-3 munkanapot kell várni.

Hozzászólások a témához.

• Kukkants bele a gyakori kérdések fejezetbe is.

Név:  

Várom a Bastard.hu válaszát
Figyelmeztessen a válaszra e-mailben: