Bejelentkezés
Regisztráció

Elküldtük az új fiókjelszó létrehozására vonatkozó utasításokat a megadott címre. Ha új jelszót választott, azt itt is meg tudja majd adni.

Email


Jelszó

Kérjük, add meg a hiányzó adatokat.
A megadott e-mail cím rossz formátumban lett megadva. Ellenőrizd és add meg újra.
A bejelentkezés sajnos sikeretelen. A jelszó helytelen. Amennyiben elfejeltetted, kattints az alul található opcióra.


Vagy jelentkezz be:
facebook
Elfelejtett jelszó?

Ha még nincs fiókod, regisztrálj.
Email *

Keresztnév *

Vezetéknév *

Jelszó *
mutass mindent

Kérjük, add meg a hiányzó adatokat.
A megadott e-mail cím rossz formátumban lett megadva. Ellenőrizd és add meg újra.
Ez az e-mail már regisztrálva van
Rendszerünk azt hiszi, hogy robot vagy. Kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot, és együtt megoldjuk.
A regisztráció sikertelen. Kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot, és együtt megoldjuk.
A jelszó elküldése az e-mail címre


Szeretne egy e-mailt küldeni egy
linkkel a jelszó megváltoztatásához?


Email

Kérjük, add meg a hiányzó adatokat.
A megadott e-mail cím rossz formátumban lett megadva. Ellenőrizd és add meg újra.
Rendszerünk azt hiszi, hogy robot vagy. Kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot, és együtt megoldjuk.
Az Ön által megadott e-mail cím nincs regisztrálva nálunk
Ablak bezárása
Kézbesítési költség már 800 Ft-tól

Írj legalább három betűt, hogy legyen mit keresnünk ;)

Árucikkek

Kategóriák-témák szerint

Nyomat találatok

Áru találatok

Nem találtunk a megadott kritériumoknak megfelelő terméket. Próbáld egy kicsit másként...

Kreatív ajándék ötletek nőknek: 5 tuti tipp

szerző: Bastard.hu | kelt: 11.11.2019 | olvasva: 4096x | hozzászólások: 0 | Tovább a cikkre

Sokan gondolják úgy, hogy a férfiaknak nehezebb ajándékot választani, mint a nőknek, pedig ha el akarunk térni a megszokott sablonos meglepetésektől, akkor a hölgyeket sem könnyű lenyűgözni. Cikkünkből te is gyűjthetsz ötleteket, ha épp nem jut eszedbe semmi ütős a legjobb barátnődnek vagy épp az anyukádnak.

Vicces póló: egy kreatív ajándék nőknek

A barátnőd jókat nevet a sitcom sorozatokon és néha még Bödőcs Tibort is lenyomná a dumájával, annyira vicces? Számára akkor igazán egyedi meglepetés lehet egy mintás, humoros póló, ami hűen tükrözi a személyiségét. Egy menő ruhadarab azért is jó ajándék ötlet nőknek, mert a női gardróbban mindig van hely egy plusz felsőnek. Te melyiket választanád: a szarkasztikus vagy a csivavás verziót?

ajándék ötletek nőknekajándék nőknek
Kreatív ajándék ötletek nőknek: vicces pólók

Saját összeállítású sminkcsomag

A te legjobb barátnőd is imád órákat eltölteni a tükör előtt és a szivárvány összes árnyalatát kipróbálta már szemhéjfestékként? Akkor irány és válogasd össze a kedvenceit! Akár egy olyan szettet is összeállíthatsz, amiben mindenből van egy darab: alapozó, púder, szempillaspirál, pirosító és egy gyönyörű rúzs. Ha pedig egy praktikus neszesszerbe csomagolod a meglepetéseket, akkor még nagyobb örömöt szerezhetsz az ajándékoddal.

különleges ajándék nőknek
Női ajándékok: smink minden mennyiségben

Winter is coming: onesie nőknek

Az őszi slágerajándékok között egyértelműen a cuki pizsamák, bolyhos zoknik és a pihe-puha onesie-k szerepelnek az első három helyen, ha az évszakhoz passzoló meglepetést akarsz választani. A onesie-k csak néhány éve jöttek divatba, de gyorsan népszerűek lettek: egyszerre szuper kényelmesek és viccesek is ezek az overálok. Legyen szó a feleségedről vagy a húgodról, minden nő imád bekuckózni egy bögre forró csokival a hideg estéken: járulj hozzá az élményhez egy onesieval!

ajándékok nőkneknői ajándékok
A puha onesiek különleges ajándékok nőknek

Különleges ajándék nőknek: tematikus séta Budapesten

Hallottál már a tematikus sétákról a fővárosban? Ilyen például a Hosszúlépés. Járunk? nevű szervezet is Budapesten, akik különféle történelmi, gasztronómiai, tudományos és kulturális témákban szerveznek sétákat szerte a városban. Ha feliratkozol egy ilyen programra, akkor részt vehetsz egy idegenvezetéssel és sztorizással egybekötött jó hangulatú csoportos sétán, ahol a legkülönfélébb témákról hallhatsz: híres budapestiekről, épületekről, tévhitekről és legendákról.

Ha a te barátnőd is szereti a különleges ajándékokat, akkor a szokásos koncert helyett jó ötlet egy ilyen sétára meghívni. Az sem baj, ha nem budapestiek vagytok: a Hosszúlépés oldalán egy hónapra előre kiválaszthatod a neked megfelelő időpontot és addig bőven meg tudod szervezni az utazást is.

Házi gasztro ajándék

Egy üvegcse fűszerkeverék vagy egy kis száraz sütemény szép csomagolásban mind tökéletes kézzel készített ajándékok lehetnek, ha szeretsz DIY meglepetéseket gyártani. Ha most próbálkozol először gasztro ajándékkal, akkor se ijedj meg: egy üvegcse különleges pörkölésű kávét például bármelyik jó kávézóban be tudsz szerezni. Csak beletöltöd egy rusztikus csatos üvegbe és kiegészítheted egy szép kerámiabögrével is a csomagodat.

Ha haladó szinten vagy, akkor pedig összeállíthatsz egy forralt borhoz való fűszerkeveréket az alábbi recept alapján (1 üveg borhoz), de természetesen az üvegcsédet ennél sokkal több mennyiségre is megtömheted a fűszerekkel, ha duplázod vagy triplázod a felsorolt összetevőket:

kreatív ajándék nőknek
Gasztro ajándék ötletek nőknek: kávébabok és saját összeállítású fűszerek

Ajándék ötletek nőknek: utalvány

Az ajándékutalványok létjogosultságával nem mindenki ért egyet, pedig a hölgyek szeretik, ha ajándékkártyát kapnak meglepetésként, hiszen így arra tudják felhasználni, amire csak szeretnék. Ha anyukádat szeretnéd meglepni, akkor a könyvutalvány vagy egy meglepetés kezelés a kedvenc kozmetikájába biztosan befutó ajándék. A legjobb barátnődnek és a húgodnak nyugodtan választhatsz egy utalványt az imádott ruhaüzletükbe. A nők imádnak shoppingolni és még azok a hölgyek is hasznát veszik az ajándékkártyáknak, akik elsősorban online szoktak ruhákat rendelni maguknak.

Tetszett a női ajándékokról szóló bejegyzésünk? Akkor olvasd el Star Wars ajándék tippjeinket is, hiszen decemberben érkezik a befejező mozifilm!





Hozzászólások a témához.

• Kukkants bele a gyakori kérdések fejezetbe is.

Név:  

Várom a Bastard.hu válaszát
Figyelmeztessen a válaszra e-mailben: