Bejelentkezés
Regisztráció

Elküldtük az új fiókjelszó létrehozására vonatkozó utasításokat a megadott címre. Ha új jelszót választott, azt itt is meg tudja majd adni.

Email


Jelszó

Kérjük, add meg a hiányzó adatokat.
A megadott e-mail cím rossz formátumban lett megadva. Ellenőrizd és add meg újra.
A bejelentkezés sajnos sikeretelen. A jelszó helytelen. Amennyiben elfejeltetted, kattints az alul található opcióra.


Vagy jelentkezz be:
facebook
Elfelejtett jelszó?

Ha még nincs fiókod, regisztrálj.
Email *

Keresztnév *

Vezetéknév *

Jelszó *
mutass mindent

Kérjük, add meg a hiányzó adatokat.
A megadott e-mail cím rossz formátumban lett megadva. Ellenőrizd és add meg újra.
Ez az e-mail már regisztrálva van
Rendszerünk azt hiszi, hogy robot vagy. Kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot, és együtt megoldjuk.
A regisztráció sikertelen. Kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot, és együtt megoldjuk.
A jelszó elküldése az e-mail címre


Szeretne egy e-mailt küldeni egy
linkkel a jelszó megváltoztatásához?


Email

Kérjük, add meg a hiányzó adatokat.
A megadott e-mail cím rossz formátumban lett megadva. Ellenőrizd és add meg újra.
Rendszerünk azt hiszi, hogy robot vagy. Kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot, és együtt megoldjuk.
Az Ön által megadott e-mail cím nincs regisztrálva nálunk
Ablak bezárása
Kézbesítési költség már 800 Ft-tól

Írj legalább három betűt, hogy legyen mit keresnünk ;)

Árucikkek

Kategóriák-témák szerint

Nyomat találatok

Áru találatok

Nem találtunk a megadott kritériumoknak megfelelő terméket. Próbáld egy kicsit másként...

Macskás ajándék cicagazdiknak

szerző: Bastard.hu | kelt: 11.05.2020 | olvasva: 2381x | hozzászólások: 0 | Tovább a cikkre

A kutyák és macskák közötti versengés talán soha nem fog véget érni, de az egyszer biztos, hogy mindegyik rajongótábornak akad bőven képviselője. Egy korábbi cikkünkben az ebek pártfogoltjainak kedveskedtünk és bemutattunk néhány klassz kutyás pólót és más apróságot. Ezúttal macskás ajándék tippekkel készültünk a cirmosok szurkolóinak.

Cicás ajándékok közt legjobb a cicás póló

A mintás felsők biztosan soha nem mennek ki a divatból: láttuk már a zenekaros póló hullámot, utána a feliratos verziók hódítottak. Jelenleg az egyedi grafikák érája zajlik éppen, amikor te is csettintésre megtalálhatod a kínálatban azt az ötletes dizájnt, amit szívesen viselsz akár minden nap.

Ha macskás póló beszerzési hadjáraton vagy épp, akkor mi egyből két vicces felsőt is tudunk ajánlani. Te melyiket választanád: a macska-egér harcosat vagy az örök klasszikus Grumpy Cat-et?

macskabútor ajándékbavicces macskás póló
https://www.bastard.hu/noi-polok/">Vicces macskás pólók

Hasznos meglepetés macskásoknak: kisállatbolt utalvány

Egy háziállat ápolása rengeteg költséggel jár: a kötelező állatorvosi vizitek mellett bármikor közbejöhet egy nem várt betegség, a felszerelések beszerzéséről és az etetésről nem is beszélve.

A legtutibb ajándék macskásoknak egy utalvány a kedvenc boltjukba vagy webshopjukba, amit kedvükre költhetnek el például eledelre, bolhairtó szerekre, jutalomfalatra. Ez az univerzális meglepetés igazi utolsó pillanatos megoldásnak is jó, ha a hétköznapi rohanásban elfelejtkeztél a húgod szülinapjáról. Ráadásul egyedül vagy egy apróság kiegészítésként is megállja a helyét, rajtad múlik, hogy milyen összegűt vásárolsz.

Cicák tudástára

Hallottál már Jackson Galaxy-ről? Ha nem és épp cicás ajándék pánikban vagy, akkor gyorsan írd be a Google-be, mert a macskások szinte istenként tisztelik. Viccet félretéve, az egyik legismertebb macskasuttogónak magyarul is jó néhány könyve megjelent, melyekben cicatartással és tanítással kapcsolatban osztja meg tudását a laikus gazdikkal.

Ha a legjobb haverod épp most adta macskatartásra a fejét és te szeretnéd megmenteni néhány nemkívánatos karmolástól, akkor Jackson írásainál jobbat keresve sem találsz. Nem mellesleg ez a tökéletes ajándék 10 éves fiúknak is, akik most kapták meg életük első háziállatát. Ezért, ha az öcsédről vagy az unokatestvéredről van szó, segíthetsz nekik beletanulni a gazdis élet mindennapjaiba.

cicás póló ajándékba
Könyves ajándék cicásoknak

Macskabútor koptatóval

A kutyák és a macskák különbözősége talán abban mutatkozik meg legjobban benti tartásnál, hogy míg a kutyák jól elvannak az egyetlen ágyukban, addig a cicák imádnak több búvóhelyet is kialakítani maguknak szerte a lakásban. Nem véletlen, hogy annyiféle cicatornyot lehet kapni a boltokban, melyekre a házitigrisek imádnak felcsimpaszkodni, elnyúlni és bekuckózni.

Bárki is legyen az ajándékozott, egy komplett macskabútortól szóhoz sem jut majd. Mivel ez egy nagyobb kiadás, ezért még arra is gondoltunk, ha egy barátot szeretnél vele megajándékozni: fogjatok össze a haverokkal és mindenki adja bele a maga részét a meglepetésbe.

cicás póló ajándékba
A cicák imádják az ilyen plüss macskatornyokat

Sütizés cat café-ban

Mi lehetne izgalmasabb, mint egy délután egy macskákkal telitömött helyen? Ha a barátnőd, az anyukád vagy a kollégád már ezer éve szeretné kipróbálni a cicás kávézók egyikét, akkor már ki is találtunk számotokra egy közös programot. A sütik és limonádék elfogyasztása mellett pedig még cicákat is simogathatsz kedvedre. Lehetne valami ennél csodálatosabb?

Neked is tetszettek a cicás pólók? Akkor tekintsd meg vicces póló kínálatunkat!





Hozzászólások a témához.

• Kukkants bele a gyakori kérdések fejezetbe is.

Név:  

Várom a Bastard.hu válaszát
Figyelmeztessen a válaszra e-mailben: