Ablak bezárása

Add meg az e-mail címed


vagy

Facebookon keresztüli bejelentkezés.
Kézbesítési költség már 700 Ft-tól

Vicces kitűzők

A vicces kitűzők kollekciójában olyan darabokra bukkanhatsz, melyek mindenki arcára mosolyt csalnak. Viselheted te magad is őket, de ezek a tréfás motívumokkal díszített divatkellékek ajándéknak is kiválók. Válaszd ki az ízlésednek megfelelő vicces kitűzőt a Bastard.hu webshopban a mutatós színkombinációk és változatos minták kavalkádjából!


Aktív szűrő: kitűzők
x
39 eredmény
rendezés:

Termékszűrő


részleg

termék

méret

szín

kategória

grafikusegyéb


Betöltés...
Coma kitűző
190 Ft
Coma kitűző
190 Ft
Angyal vagy ördög kitűző
190 Ft
Bikers evolution kitűző
190 Ft
Bomba kitűző
190 Ft
Retró majom kitűző
190 Ft
Halak kitűző
190 Ft
Vezeték nélkül kitűző
190 Ft
Serious kitűző
190 Ft
Wrong apple kitűző
390 Ft
Hibajavító kitűző
390 Ft
átmenetileg kiárusítva
Erdei harmónia kitűző
190 Ft
Fekete bárány kitűző
190 Ft
Love is in the air kitűző
390 Ft
Beer help kitűző
190 Ft
Tisztelet kitűző
190 Ft
átmenetileg kiárusítva
Időzített bomba kitűző
190 Ft
Mr. Szóda kitűző
190 Ft
Sörkirály kitűző
190 Ft
Vigyázz, melyik végét fogod kitűző
190 Ft
átmenetileg kiárusítva
Szárnyak kitűző
190 Ft
Alvó kutya kitűző
190 Ft
átmenetileg kiárusítva
Gumimacik kitűző
190 Ft
Pingvin kitűző
190 Ft

Kitűzők viselése

A kitűzők olyan kiegészítők, melyekkel ötletes formában fejezhetjük ki a személyiségünket. Az általunk viselt kitűzőkkel hirdethetjük, hogy melyik zenekart kedveljük épp a legjobban és kifejezhetjük a kedvenc focicsapatunk iránti rajongásunkat is. De ha te az utánozhatatlan humorodat szeretnéd megcsillogtatni, akkor a vicces kitűzőket neked találták ki. A kitűzőket számtalan módon viselheted:

  • Ruházaton: A kitűzők bármely ruhadarabon jól mutatnak, leggyakrabban azonban a retró stílusú farmerkabátokon és baseball sapkákon használják a fiatalok. A kitűződ egyaránt jól fog mutatni a gallérodon melldíszként, de ha vagány vagy, akkor a dzsekid hátát is dekorálhatod vele. Így akik mögötted sétálnak az utcán, azok is láthatják a menő kitűzőidet.
  • Táskádon: Ha a kényelmes hátizsákok híve vagy, akkor sem kell lemondanod a divatról. A fém kitűzők a táskákon is megállják a helyüket. Még a minimalista és egyszínű hátizsákokat is izgalmassá varázsolhatjuk egy-egy szellemes kitűzővel.
  • Minél több, annál jobb: a kitűzők mennyiségében nincs határ. Annál látványosabbak, minél többet aggatunk magunkra. De ha megmaradnál a mértékletesség keretein belül, akkor akár egyetlen ütős kitűzővel is felhívhatod magadra a figyelmet.

Kapcsolódó vicces termékek

A Bastard.hu webshopban a népszerű kitűzőmintákat más termékeken is viszontláthatod. Ha szereted a humoros témákat az öltözeteden is viselni, akkor vicces férfi és női pólókat is találhatsz. De kínálatunkban hátizsákok és válltáskák is helyet kaptak, melyekre a megvásárolt kitűzőket ráerősítheted. Emellett a vicces termékek ajándéknak is kiválók, ha szeretsz tréfás meglepetéseket szerezni: kicsiknek és nagyoknak egyaránt kínálunk ruhákat és kiegészítőket.

A Bastard.hu webáruház házhoz is szállítja a megrendelt vicces kitűzőket és ajándékokat. A kézbesítésről szóló információkért kattints ide!