Bejelentkezés
Regisztráció

Elküldtük az új fiókjelszó létrehozására vonatkozó utasításokat a megadott címre. Ha új jelszót választott, azt itt is meg tudja majd adni.

Email


Jelszó

Kérjük, add meg a hiányzó adatokat.
A megadott e-mail cím rossz formátumban lett megadva. Ellenőrizd és add meg újra.
A bejelentkezés sajnos sikeretelen. A jelszó helytelen. Amennyiben elfejeltetted, kattints az alul található opcióra.


Vagy jelentkezz be:
facebook
Elfelejtett jelszó?

Ha még nincs fiókod, regisztrálj.
Email *

Keresztnév *

Vezetéknév *

Jelszó *
mutass mindent

Kérjük, add meg a hiányzó adatokat.
A megadott e-mail cím rossz formátumban lett megadva. Ellenőrizd és add meg újra.
Ez az e-mail már regisztrálva van
Rendszerünk azt hiszi, hogy robot vagy. Kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot, és együtt megoldjuk.
A regisztráció sikertelen. Kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot, és együtt megoldjuk.
A jelszó elküldése az e-mail címre


Szeretne egy e-mailt küldeni egy
linkkel a jelszó megváltoztatásához?


Email

Kérjük, add meg a hiányzó adatokat.
A megadott e-mail cím rossz formátumban lett megadva. Ellenőrizd és add meg újra.
Rendszerünk azt hiszi, hogy robot vagy. Kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot, és együtt megoldjuk.
Az Ön által megadott e-mail cím nincs regisztrálva nálunk
Ablak bezárása
Kézbesítési költség már 800 Ft-tól

Írj legalább három betűt, hogy legyen mit keresnünk ;)

Árucikkek

Kategóriák-témák szerint

Nyomat találatok

Áru találatok

Nem találtunk a megadott kritériumoknak megfelelő terméket. Próbáld egy kicsit másként...

Sörös póló: kihez milyen minta illik?

szerző: Bastard.hu | kelt: 02.03.2021 | olvasva: 2558x | hozzászólások: 0 | Tovább a cikkre

A sör a világ egyik legrégibb és legtöbbet fogyasztott alkoholos nedűje a világon. Ráadásul a víz és a tea után a harmadik leggyakoribb italként tartják számon. Nem csoda tehát, hogy egy vicces sörös póló is hasonlóan előkelő helyet foglal el a hétköznapi viselet tekintetében. Egy ilyen témájú humoros felsővel biztosan sikert aratunk, hisz ne feledjük: a sört mindenki szereti, legfeljebb még nem tud róla.

A sörös póló, mint ajándék

Az alkohol egy igazán hálás téma, legalábbis ami a mintás pólókat illeti. Miután minden férfi életében egyszer legalább megkóstolt valamilyen szeszes italt, a téma senki számára nem idegen. Még azok is megmosolyognak egy alkoholos pólós nyomatot, akiknek esetleg nem jön be a folyékony kenyér.

A sörös témájú póló minden férfi számára tökéletes ajándék. Legyen szó bármilyen alkalomról – szülinap, névnap, évforduló vagy bármi -, egy humoros sörös póló garantált siker. A hatalmas választéknak köszönhetően találhatunk azok számára is sörös felsőt, akik mindennap megisznak egy-két söcikét, és azoknak is, akik nem. Lássuk, hogy melyik férfi típushoz milyen témájú vicces sörös póló illik leginkább!

Sörös póló nagy piásoknak

Mindenki ismer olyan embert, aki előszeretettel szisszent egy dobozost a meló végeztével. Vagy kettőt: egy gürizős nap végén egyszerre nyújt megnyugvást és felüdülést egy jéghideg sör.

Ezeknél a férfiaknál szó szerint teljesen mindegy, hogy milyen minta található a pólón, amíg valamilyen formában rajta van egy korsó tele sörrel. Ha lehet igaz szerelemről beszélni, akkor ők megtalálták az igazit: a vicces témájú sörös pólók pedig lehetőséget adnak számukra, hogy ezt szétkürtöljék a világnak.

sörös póló ajándékbasörös póló ajándékba

Sörös póló hétvégi vedelőknek

A második csoportba tartoznak azok a pasik, akiknek a hétköznapok folyamán – szinte érthetetlen módon – nem érinti sörhab az ajkukat. Ugyanezek a férfiak képesek a hétvége beköszöntével totálisan kifordulni magukból és ipari sörmennyiséget elfogyasztani. Egész héten „jófiúk” voltak, így senki ne szóljon bele a dolgukba, amikor elindulnak kiinni a bárpult tartalékait.

Amikor hétvégi vedelőkről van szó, egy vicces sörös póló náluk is tökéletes választás. Bár a hétköznapok alatt ők nem isznak sört, azért szeretnék megmutatni kollégáknak, barátoknak, családoknak, szerelmüknek, hogy szombat-vasárnap este mindent bepótolnak. Minta tekintetében olyan pólót érdemes választani számukra, ami leginkább ezt tükrözi.

sörös póló ajándékbasörös póló ajándékba

Sörös póló moderált italosoknak

A következő kategóriába tartoznak azok a férfiak, akik a mennyiség helyett inkább a minőségre törekednek, ha sörről van szó. Biztos találkoztunk már olyan pasival, akiket még nem láttunk sose spiccesnek. Ők csodával határos módon képesek megálljt parancsolni, mielőtt borulna a bili. Ezért mindenképp tiszteletet érdemelnek, hisz emberfeletti erőről tesznek tanúbizonyságot.

Náluk azonban nem mindegy, hogy milyen üzenetet hordoz a sörös póló. Természetesen mindenképp legyen esetükben is vicces, azonban – ahogy a sör esetében is – tükrözze az alkoholhoz való viszonyulásukat. A nyomat lehetőleg sugallja azt, hogy ők is szeretik elengedni magukat, ám mindezt mértékkel teszik. Esetükben remek választás például egy komoly téma, amelybe valamilyen úton módon belecsempésztek egy sört is.

sörös póló ajándékba

Sörös pólók absztinensek számára

Elérkeztünk azokhoz a férfiakhoz, akik sose isznak alkoholt. Ők azok, akik a legbrutálisabb buli közepette is valamilyen gyümölcslevet vagy kólát szürcsölgetnek. Ennek oka számtalan lehet: egy rosszul sikerült kocsmatúra fiatalkorban, ami egy életre elvette a kedvüket, valaki más példája rettentette el őket, vagy csak egyszerűen nem szeretik az ízét.

Amikor számukra ajándékként szánunk egy sörös pólót, annak nem a sör iránti rajongást kell hirdetnie. Inkább fejezze ki hőstettüket, hogy sikeresen el tudnak határolódni az alkoholtól. Az olyan pólók, amelyek az absztinens életmódjukat fejezi ki, tökéletes választás. Ezt mutathatja például egy „elhivatott sofőrös” vagy egy „utolsó ember a talpán” témájú vicces sörös póló minta.

sörös póló ajándékba

És végül egy kakukktojás: sörös póló nők számára

Bármilyen meglepő, léteznek olyan nők, akik legalább annyira szeretik a sört, mint hímnemű társaik. Ezek a hölgyek mindig a figyelem középpontjában állnak, miután ritkák, mint a fehér holló. Ha sikerül találkoznunk egy sörkedvelő nővel, ne engedjük futni hagyni.

Náluk körülbelül ugyanaz a helyzet vicces sörös pólók tekintetében, mint a nagy piásoknál. Ajándék gyanánt szinte totál lényegtelen, hogy milyen koncepcióban szerepel a felsőn a habos ital. Elsősorban azonban mégis próbáljunk meg olyan típusú sörmintás pólókat választani, amelyeken nemcsak az ital iránti szeretetük, hanem női mivoltuk is szerepet kap.

sörös póló ajándékba

Egy sörös témájú póló bárkit képes megmosolyogtatni, ezért igazán remek ajándék. A leendő tulajdonosa pedig a csattanós minta mellett biztosan megkapja a buli királya címet is. Ha egy ilyen meglepetéssel kedveskedünk ismerősünknek vagy rokonunknak, ugyanolyan ékes díszként fogja viselni, mint a sör a habját.

Ha tetszett a blogbejegyzésünk, akkor olvasd el a stílusos öltözködésről szóló cikkünket is!





Hozzászólások a témához.

• Kukkants bele a gyakori kérdések fejezetbe is.

Név:  

Várom a Bastard.hu válaszát
Figyelmeztessen a válaszra e-mailben: