Ablak bezárása

Add meg az e-mail címed


vagy

Facebookon keresztüli bejelentkezés.
Kézbesítési költség már 700 Ft-tól

Feliratos Pólók és Vicces Pólók

Bastard.hu feliratos pólókA feliratos pólók szerelmese vagy? Szeretnél megmosolyogtatni valakit a barátaid, családod vagy ismerőseid közül egy vicces póló mintával? Ha emlékezetes ajándékot szánsz egy családtagodnak, vagy csak meg akarod lepni magad egyik kedvenc karakteredet ábrázoló felsővel, válogass kedvedre a Bastard kínálatából.

Mi elhozzuk neked a legtrendibb és legviccesebb mintákat, hogy kitűnj a tömegből, amikor viseled. Ezek a vicces feliratú pólók szuper beszélgetés-kezdeményező és önkifejező szereppel bírnak. Sőt, arra is tökéletes eszközök, hogy grafikusan mutasd ki humorérzéked, érdeklődési köröd és elkápráztasd barátaid.


Aktív szűrő: pólók
x
319 eredmény
rendezés:

Termékszűrő


részleg

termék

méret

szín

kategória

grafikusegyéb


Betöltés...
S
M
L
XL
XXL
3XL
5XL
Coffee help férfi póló
3800 Ft
S
M
L
Coffee help női póló
3800 Ft
S
M
L
XL
XXL
3XL
Ironman férfi póló
3800 Ft
4
6
8
10
12
Ironman gyerek póló
3300 Ft
L
Ironman női póló
3800 Ft
S
M
L
XL
XXL
bio
Ironman női BIO póló
4000 Ft
S
M
L
XL
XXL
3XL
High Five férfi póló zöld
3800 Ft
S
M
L
XL
XXL
3XL
High Five férfi póló kék
3800 Ft
S
M
L
XL
High Five női póló
3800 Ft
4
6
8
10
12
High Five gyerek póló
3300 Ft
M
L
XL
3XL
5XL
Coma férfi póló piros
3800 Ft
S
M
L
XL
XXL
Coma női póló fukszia
3800 Ft
S
M
L
XL
XXL
3XL
5XL
Coma férfi póló fekete
3800 Ft
M
L
XL
XXL
3XL
Coma férfi póló zöldes-kék
3800 Ft
S
M
L
XL
XXL
3XL
4XL
Coma férfi póló királykék
3800 Ft
S
M
L
XL
Coma női póló lila
3800 Ft
S
M
L
XL
Coma női póló fekete
3800 Ft
S
L
XL
XXL
3XL
4XL
Joker férfi póló
3800 Ft
M
L
XL
Harley női póló
3800 Ft
S
M
L
XL
XXL
Hibajavító férfi póló kék
3800 Ft
S
M
L
XL
Hibajavító női póló fukszia
3800 Ft
M
L
Hibajavító női póló fehér
3800 Ft
4
6
8
10
12
Hibajavító gyerek póló
3300 Ft
S
M
L
XL
XXL
3XL
5XL
Hibajavító férfi póló piros
3800 Ft

Hogyan készülnek a feliratos pólók?

Az összes általunk forgalmazott mintás pólót szitanyomással készítünk el, ami biztosítja a póló minták tartósságát többszöri mosás után is. Az időtálló minták és feliratok miatt éveken keresztül hordhatod kedvenc ruhadarabodat, anélkül, hogy a minősége vagy kopottsága miatt kelljen aggódnod.

Persze a szitanyomás technológia színvonala mellett maga a ruha alapanyaga is fontos szerepet játszik a lehető legjobb végeredmény elérésében. Mivel számunkra fontos a Te elégedettséged, ezért az összes vicces póló anyaga 100% pamut. Így nem szúrja bőrödet és nem dörzsöl. Emellett, a póló minták tartóssága szempontjából is nagy jelentőséggel bír a felső anyaga: mivel nem elasztikus vagy sztreccs szövetből készült, így a minta se fog széthúzódni vagy megnyúlni, amikor magadra öltöd legújabb kedvenc vicces feliratú pólódat.

Kínálatunkban találsz női, férfi és gyerek feliratos pólókat is, így akár az egész családot meglepheted egy közös egyenfelsővel. Az elégedettséged a prioritási listánk első pontja, ezért a leadott rendeléseket 2-3 munkanapon belül kiszállítjuk a kiválasztott kézbesítési mód segítségével. Online feliratos póló rendelés esetén a délután 13:00 óráig leadott rendeléseket még aznap feladjuk.

Hasonló cégekkel ellentétben, mi nem károsítunk más vállalkozásokat engedély nélküli minták felhasználásával. Az összes minta esetében rendelkezünk a szükséges licence-el.

A feliratos pólók megszépítik a hétköznapokat. Megnevettetnek minket, családtagjainkat és barátainkat. Válogass széleskörű póló minták közül, hogy megtaláld a számodra megfelelőt. Az általunk készített vicces pólók tárháza hatalmas. Nem csak méretben, de színben is megtalálhatod azt, ami legjobban illik a személyiségedhez.

Webshopunkban nem csak nyári pólókat, hanem meleg pulóvereket, kényelmes alsónadrágokat, modern atlétákat, vagy vicces bugyikat is találsz. Válaszd ki a kedvedre valót!