Ablak bezárása

Add meg az e-mail címed


vagy

Facebookon keresztüli bejelentkezés.
Kézbesítési költség már 700 Ft-tól

Le ne maradj a pulóver kedvezményeinkről! Áprilisban ugyanis akár 3500Ft-os kedvezménnyel, akár már 4000Ft-tól a tiéd lehet egy pulóver!

Pólók

Bastard.hu feliratos pólókA feliratos pólók szerelmese vagy? Szeretnél megmosolyogtatni valakit a barátaid, családod vagy ismerőseid közül egy vicces póló mintával? Ha emlékezetes ajándékot szánsz egy családtagodnak, vagy csak meg akarod lepni magad egyik kedvenc karakteredet ábrázoló felsővel, válogass kedvedre a Bastard kínálatából.

Mi elhozzuk neked a legtrendibb és legviccesebb mintákat, hogy kitűnj a tömegből, amikor viseled. Ezek a vicces feliratú pólók szuper beszélgetés-kezdeményező és önkifejező szereppel bírnak. Sőt, arra is tökéletes eszközök, hogy grafikusan mutasd ki humorérzéked, érdeklődési köröd és elkápráztasd barátaid.


Aktív szűrő: pólók
x
313 eredmény
rendezés:

Termékszűrő


részleg

termék

méret

szín

kategória

grafikusegyéb


Betöltés...
Ironman női póló
3800 Ft
Ironman férfi póló
3800 Ft
Ironman gyerek póló
3300 Ft
Superman Inside férfi póló fekete
3300 Ft
Superman Inside férfi póló kék
3300 Ft
Superman Inside női póló
3300 Ft
Coffee help férfi póló
3800 Ft
Coffee help női póló
3800 Ft
Captain inside női póló
3800 Ft
Captain inside gyerek póló
3300 Ft
Captain inside férfi póló
3800 Ft
ChameleON ChameleOFF férfi póló barna
3800 Ft
ChameleON ChameleOFF férfi póló kék
3800 Ft
ChameleON ChameleOFF női póló piros
3800 Ft
ChameleON ChameleOFF női póló kék
3800 Ft
ChameleON ChameleOFF gyerek póló
3300 Ft
Hibajavító férfi póló kék
3800 Ft
Hibajavító női póló fukszia
3800 Ft
Hibajavító női póló fehér
3800 Ft
Hibajavító gyerek póló
3300 Ft
Hibajavító férfi póló piros
3800 Ft
Beer help férfi póló
3800 Ft
Coma női póló fekete
3800 Ft
Coma férfi póló piros
3800 Ft

Hogyan készülnek a feliratos pólók?

Az összes általunk forgalmazott mintás pólót szitanyomással készítünk el, ami biztosítja a póló minták tartósságát többszöri mosás után is. Az időtálló minták és feliratok miatt éveken keresztül hordhatod kedvenc ruhadarabodat, anélkül, hogy a minősége vagy kopottsága miatt kelljen aggódnod.

Persze a szitanyomás technológia színvonala mellett maga a ruha alapanyaga is fontos szerepet játszik a lehető legjobb végeredmény elérésében. Mivel számunkra fontos a Te elégedettséged, ezért az összes vicces póló anyaga 100% pamut. Így nem szúrja bőrödet és nem dörzsöl. Emellett, a póló minták tartóssága szempontjából is nagy jelentőséggel bír a felső anyaga: mivel nem elasztikus vagy sztreccs szövetből készült, így a minta se fog széthúzódni vagy megnyúlni, amikor magadra öltöd legújabb kedvenc vicces feliratú pólódat.

Kínálatunkban találsz női, férfi és gyerek feliratos pólókat is, így akár az egész családot meglepheted egy közös egyenfelsővel. Az elégedettséged a prioritási listánk első pontja, ezért a leadott rendeléseket 2-3 munkanapon belül kiszállítjuk a kiválasztott kézbesítési mód segítségével. Online feliratos póló rendelés esetén a délután 13:00 óráig leadott rendeléseket még aznap feladjuk.

Hasonló cégekkel ellentétben, mi nem károsítunk más vállalkozásokat engedély nélküli minták felhasználásával. Az összes minta esetében rendelkezünk a szükséges licence-el.

A feliratos pólók megszépítik a hétköznapokat. Megnevettetnek minket, családtagjainkat és barátainkat. Válogass széleskörű póló minták közül, hogy megtaláld a számodra megfelelőt. Az általunk készített vicces pólók tárháza hatalmas. Nem csak méretben, de színben is megtalálhatod azt, ami legjobban illik a személyiségedhez.

Webshopunkban nem csak nyári pólókat, hanem meleg pulóvereket, kényelmes alsónadrágokat, modern atlétákat, vagy vicces bugyikat is találsz. Válaszd ki a kedvedre valót!