Ablak bezárása

Add meg az e-mail címed


vagy

Facebookon keresztüli bejelentkezés.
Kézbesítési költség már 700 Ft-tól

Kézbesítés és fizetési módok

A megrendeléseket minden munkanapon 13 órakor adjuk fel. A küldemények így 2-3 munkanap múlva kerülnek kézbesítésre. Banki átutalással történő fizetés esetén azonban a banki jóváírás miatt. ehhez még egy napot hozzá kell tenni. Szállítóink a kézbesítés állapotáról e-mailben és SMS-ben tájékoztatnak téged.

Magyar Posta küldemény

A Magyar Posta a küldeményt a feladástól számított két-három munkanap múlva kézbesíti. A küldeményt a Magyar Posta honlapján követheted nyomon, a küldeményre vonatkozó információkat viszont a Csomagküldő.hu szolgáltatáson keresztül küldjük.

Magyar Posta
1 000 Ft
+ banki átutalás Banki átutalás 0 Ft = 1 000 Ft
+ UtánvétUtánvét 300 Ft = 1 300 Ft

Express One futárszolgálat

A küldeményt a Express One a feladástól számított két-három munkanap múlva kézbesíti. A küldeményt a weben nyomon követheted, a küldeményre vonatkozó információkat a Csomagküldő.hu közvetítésével küldjük meg.

Express One
1 000 Ft
+ banki átutalás Banki átutalás 0 Ft = 1 000 Ft
+ UtánvétUtánvét 300 Ft = 1 300 Ft

Átvétel a Csomagküldő.hu átvevőhelyein

A csomagot már másnap átveheted a www.csomagkuldo.hu 63 átvevőhelyének valamelyikén. Ehhez mindössze annyit kell tenned, hogy a kosárban kiválasztod a hozzád legközelebb található átvevőhelyek egyikét. A csomagot 7 napig veheted át. Átvételkor csak készpénzben fizethetsz, bankkártyával sajnos nem, esetleg fizesd ki a megrendelés összegét átutalással vagy kártyával közvetlenül a bankszámlánkra.

Csomagkuldo.hu
700 Ft
+ banki átutalás Banki átutalás 0 Ft = 700 Ft
+ Fizetés készpénzben Fizetés készpénzben 300 Ft = 1 000 FtBasty futár