Ablak bezárása
Kézbesítési költség már 800 Ft-tól

Kézbesítés és fizetési módok

A megrendeléseket minden munkanapon 13 órakor adjuk fel. A küldemények így 2-3 munkanap múlva kerülnek kézbesítésre. Banki átutalással történő fizetés esetén azonban a banki jóváírás miatt. ehhez még egy napot hozzá kell tenni. Szállítóink a kézbesítés állapotáról e-mailben és SMS-ben tájékoztatnak téged.

Magyar Posta küldemény

A Magyar Posta a küldeményt a feladástól számított két-három munkanap múlva kézbesíti. A küldeményt a Magyar Posta honlapján követheted nyomon, a küldeményre vonatkozó információkat viszont a Packeta.hu szolgáltatáson keresztül küldjük.

Magyar Posta
1 400 Ft
+ banki átutalás Banki átutalás 0 Ft = 1 400 Ft
+ Fizetés kártyával Bankkártya 0 Ft = 1 400 Ft
+ UtánvétUtánvét 300 Ft = 1 700 Ft

Házhozszállítás (Hungarian Post, Express One, Fáma Futár a DPD)

A Házhozszállítás HD keretében a házhozszállításhoz az Önnek legkedvezőbb szállítópartner szolgáltatását választjuk ki. A küldeményt a feladástól számított két-három munkanap múlva kézbesíti. A küldeményt a weben nyomon követheted, a küldeményre vonatkozó információkat a Packeta.hu közvetítésével küldjük meg.

Házhozszállítás
1 200 Ft
+ banki átutalás Banki átutalás 0 Ft = 1 200 Ft
+ Fizetés kártyával Bankkártya 0 Ft = 1 000 Ft
+ UtánvétUtánvét 300 Ft = 1 500 Ft

Átvétel a Packeta.hu átvevőhelyein

A csomagot már másnap átveheted a www.packeta.hu 63 átvevőhelyének valamelyikén. Ehhez mindössze annyit kell tenned, hogy a kosárban kiválasztod a hozzád legközelebb található átvevőhelyek egyikét. A csomagot 7 napig veheted át. Átvételkor csak készpénzben fizethetsz, bankkártyával sajnos nem, esetleg fizesd ki a megrendelés összegét átutalással vagy kártyával közvetlenül a bankszámlánkra.

Packeta.hu
800 Ft
+ banki átutalás Banki átutalás 0 Ft = 800 Ft
+ Fizetési átjáró Bankkártya 0 Ft = 800 Ft
+ Fizetés készpénzben Fizetés készpénzben 300 Ft = 1 100 FtBasty futár