Ablak bezárása

Add meg az e-mail címed


vagy

Facebookon keresztüli bejelentkezés.
Kézbesítési költség már 700 Ft-tól

Mintás vászontáska

Egy vicces mintás vászontáska jól jön, ha bevásárolni indulsz vagy épp munkába mész és magaddal akarod vinni az ebéded. De akkor is érte nyúlhatsz, ha épp egyetemre mész és valamibe gyorsan bele kell raknod a jegyzeteidet az órákra. A Bastard vászontáskákról olyan egyedi grafikák köszönnek vissza, melyekkel kiszakadhatsz a tucattermékek közül. Rendelj tőlünk válltáskát, ha kell egy tuti szütyő a mindennapokra!


Aktív szűrő: Válltáskák
x
11 eredmény
rendezés:

Termékszűrő


részleg

termék

méret

szín

kategória

grafikusegyéb


Betöltés...
Coffee Help válltáska
2500 Ft
Hibajavító válltáska
2500 Ft
Angyal vagy ördög válltáska
2500 Ft
átmenetileg kiárusítva
Halálos telihold válltáska
2500 Ft
Beer Help válltáska
2500 Ft
High Five válltáska
2500 Ft
Majmok válltáska
2500 Ft
Fekete bárány válltáska
2500 Ft
Mi kell az egyszarvúvá váláshoz válltáska
2500 Ft
Elválaszthatatlan haverok válltáska
2500 Ft
Wrong Apple válltáska
2500 Ft

Mintás vászontáska rendelés a Bastard.hu-ról

  1. Minden Bastard mintás, feliratos vászontáska 100 százalék pamutból készül vászonkötéssel, így nyugodtan mosógépben is kimoshatod, nem fogja elveszíteni eredeti alakját és nagyságát.
  2. Méretük 38 X 42 centi, amibe akár egy A4-es méretű füzetet, kisebb notebookot is el tudsz rejteni. A bevásárláshoz ezután nem kell két szatyrot magaddal vinned: a Bastard válltáskák elég nagyok, hogy minden elférjen bennük, ami a csemegeboltból szükséges lehet.
  3. A táskákat 2-3 munkanapon belül kézbesítjük neked. Oldalunkon mindig láthatod a pontos dátumot, amikorra megérkezik hozzád a rendelésed.
  4. Akkor is érdemes körülnézni oldalunkon, ha valakinek egy hasznos, de egyedi ajándékot keresel. A színes, vidám mintás vászontáskák nem csak viccesek, de egyben praktikusak is.
  5. A szitanyomással készült táskák hosszú éveken át eredeti szépségükben fognak hasznodra válni: ha minden nap magaddal viszed a vászontáskádat munkába vagy az iskolába, akkor sem fognak a minták lekopni.

Ha tetszenek a Bastard vászontáskák, akkor tekintsd meg a legviccesebb női pólókat kínálatunkban, melyekkel további egyedi darabokkal bővítheted a ruhatáradat!