Bejelentkezés
Regisztráció

Elküldtük az új fiókjelszó létrehozására vonatkozó utasításokat a megadott címre. Ha új jelszót választott, azt itt is meg tudja majd adni.

Email


Jelszó

Kérjük, add meg a hiányzó adatokat.
A megadott e-mail cím rossz formátumban lett megadva. Ellenőrizd és add meg újra.
A bejelentkezés sajnos sikeretelen. A jelszó helytelen. Amennyiben elfejeltetted, kattints az alul található opcióra.


Vagy jelentkezz be:
facebook
Elfelejtett jelszó?

Ha még nincs fiókod, regisztrálj.
Email *

Keresztnév *

Vezetéknév *

Jelszó *
mutass mindent

Kérjük, add meg a hiányzó adatokat.
A megadott e-mail cím rossz formátumban lett megadva. Ellenőrizd és add meg újra.
Ez az e-mail már regisztrálva van
Rendszerünk azt hiszi, hogy robot vagy. Kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot, és együtt megoldjuk.
A regisztráció sikertelen. Kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot, és együtt megoldjuk.
A jelszó elküldése az e-mail címre


Szeretne egy e-mailt küldeni egy
linkkel a jelszó megváltoztatásához?


Email

Kérjük, add meg a hiányzó adatokat.
A megadott e-mail cím rossz formátumban lett megadva. Ellenőrizd és add meg újra.
Rendszerünk azt hiszi, hogy robot vagy. Kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot, és együtt megoldjuk.
Az Ön által megadott e-mail cím nincs regisztrálva nálunk
Ablak bezárása
Kézbesítési költség már 800 Ft-tól

Írj legalább három betűt, hogy legyen mit keresnünk ;)

Árucikkek

Kategóriák-témák szerint

Nyomat találatok

Áru találatok

Nem találtunk a megadott kritériumoknak megfelelő terméket. Próbáld egy kicsit másként...

Legjobb barátnő ajándék minden alkalomra

szerző: Bastard.hu | kelt: 04.06.2021 | olvasva: 5761x | hozzászólások: 0 | Tovább a cikkre

A legjobb barátnő ajándék megtalálása mindig óriási kihívás. Ha közeleg a legjobb barátnőd szülinapja, névnapja - vagy éppen a barátságotok évfordulóját ünneplitek - itt az ideje a tervezésnek! Cikkünkben készültünk néhány hasznos tippel, hogy magabiztos választ adhass a nagy kérdésre: milyen ajándékot vegyek a legjobb barátnőmnek?

Fülelj és jegyzetelj!

Olyan módszert ajánlunk elsőként, ami kicsit talán időigényes, de hosszú távon nagyon is működik. Nem másról van szó, mint hogy figyelj másképp a beszélgetéseitekre, mint egyébként szoktál! Amikor például a legjobb barátnőd hetekig folyamatosan ugyanabból a sorozatból küldözget vicces gif-eket és néha random idézi a főszereplőt, írd fel a címet! Jó eséllyel bármi olyasminek fog örülni, ami a sorozathoz kapcsolódik.

Furfangos módja ez a legjobb barátnő ötletek megtalálásának - ám erőfeszítéseidért cserébe hatalmasat tarolhatsz! Az olyan apróságokra is figyelj, mint a félmondatként elejtett panaszok, például “ezt nem hiszem el, elveszett a kedvenc zoknim párja”!

Legjobb barátnő ajándék: ne olyat válassz, amire gyűjtögetned kell!

Magamból kiindulva, ha a bevásárlólistámon szerepel az “ajándék legjobb barátnőmnek” tétel, akkor legszívesebben az árcédulákat totál figyelmen kívül hagyva megvenném a legőrültebb dolgot, ami szembejön. A barátnőd viszont nem attól lesz boldog, ha kiforgatod magad a pénzedből - ahogy a bankszámlád sem. Próbálj olyan lelőhelyet szerezni, ahol egyedi holmikat szerezhetsz be, olyan áron, ami azért a kajára is hagy keretet a havi költségvetésedben. Engedd meg, hogy szerénytelenül a Bastard.hu kínálatát ajánljuk: nálunk magyar tervezők grafikáival ellátott, jó minőségű ajándékokat találsz, meglepően pénztárcakímélő áron.

legjobb barátnő ajándék

Hidd el, jobb egy bolondos apróság, mint egy hiperdrága meglepetés, ami kiakaszt anyagilag!

Kutass úgy a legjobb barátnő ajándék után, mint egy profi nyomozó!

Van egy varázslatos világ, ahol gombnyomásra megtalálhatók a legjobb BFF ajándék ötletek barátnőnek. Ez a hely pedig nem más, mint az internet! “Köszi, Captain Obvious” - szinte halljuk is a jogos reakciód a monitor másik oldaláról. Ám a dolog nem ilyen egyszerű: a világhálón úgy is gyűjthetsz különleges tippeket, ahogy talán még nem gondoltál rá! A legjobb barátnő ajándék ötletek valójában a barátnőd Pinterest tábláin és közösségi média oldalain vannak! Csak egy példa: észreveszed, hogy Facebookon benne van egy szóvicces csoportban, ahol minden második posztra nevetős emojival reagál? Vegyél neki egy vicces pólót, ami megnevetteti!

Adj olyasvalamit, ami senki másnak nincs!

Te is azokat az ajándékokat szereted, amik nem jönnek szembe az utcán? Ne érd be kevesebbel akkor sem, ha legjobb barátnő ajándék vadászatban vagy! Természetesen lehet, hogy kitörő örömöt tudsz szerezni egy “tömegcuccal” is: néha mindannyian szeretünk felülni a trendekre, és ezzel nincs is semmi gond. Egy egyedi ajándékkal viszont biztos lehetsz benne, hogy a barátnőd évek múlva is emlékezni fog rá: ezt épp tőled kapta!

A Bastard.hu online polcairól válogatva biztosra mehetsz egyediség tekintetében. Egyrészt csakis fiatal hazai grafikusok által tervezett, különleges termékeink vannak - másrészt pedig ahogy ömlenek hozzánk az újabbnál újabb tervek, kínálatunkat folyamatosan cseréljük. Úgy is fogalmazhatunk, hogy nálunk minden limitált szériás - ennél pedig kevés a menőbb ajándék legjobb barátnőnek!

ajándék legjobb barátnőmnek

Legjobb barátnő ajándék: építs a közös emlékekre!

Nincs is jobb ajándék legjobb barátnőnek, mint egy olyan meglepi, ami közös kalandokat, vicces emlékeket juttat az eszébe. Vedd sorra az utóbbi idők történéseit: mi az, amire mindketten szívesen emlékeztek vissza? Ha például van közös kedvenc zenekarotok, máris felírhatod, mint hasznos támpont. A legjobb barátnőd órákra olvadozni kezd, valahányszor meglát egy cuki állatot, és mindig jót mulattok ezen? Még egy jó alap az ötleteléshez. Imádtok nyáron strandolni, de a feledékeny barátnőd minden második alkalommal elfelejt törölközőt hozni? Lepd meg egy egyedi darabbal!

Ha pedig például lánybúcsúra keresel valami ütős cuccot, őrült felvetések terén határ a csillagos ég! Ne riadj vissza a piás tematikájú, vagy épp huncut daraboktól sem.

Praktikus ajándék legjobb barátnőmnek

Fontos neked, hogy a kiválasztott meglepetés ne csak aranyos, hanem hasznos is legyen? Vesd bele magad a praktikus ajándékok tengernyi ötlettárába! Ebben a műfajban a legfontosabb, hogy megtaláld az arany középutat. Ügyelj arra, hogy az ajándék azért ne csak egy legyen a hétköznapok unalmas tárgyai közül! A közös edzéseken használható tornazsák például szuper ötlet, de ha már egy ilyen praktikus holmit választasz, ne egy minimalista darabot emelj le az üzlet polcáról, hanem egy egyedi mintás táskakreációt.

Hogy biztosan jól válassz, ennél a pontnál különösen jól jön, ha beveted az első és a harmadik tanácsunkat. A jelentéktelennek tűnő beszélgetésekre is figyelj, és ha egy netes kívánságlista közelébe férkőzöl (vagy észreveszel pár árulkodó lájkot), ne félj meríteni az ott látottakból!

Szülinapi ajándék legjobb barátnőnek: legyen az a nap más, mint a többi!

Azt hiszem, abban egyetérthetünk, hogy a legszebb szülinapi ajándék legjobb barátnőnek nem más, mint egy jó program! Hívd össze a közös barátaitokat, ha szeretsz sütni, rukkolj elő valami finomsággal. (Ha távol áll tőled az ilyesmi, csak ugorj be a közös kedvenc cukrászdátokba!) A gyertya elfújása és az éjszakába nyúló buli közötti idősávra pedig jöhet valami kedves, barátnőd személyiségéhez illő apróság.

Bármilyen alkalomról is legyen szó, a Bastard kínálatában biztos, hogy jópofa, egyedi ajándékokat találsz, amelyek nem fognak a polcon porosodni. Gyere és nézz szét nálunk!





Hozzászólások a témához.

• Kukkants bele a gyakori kérdések fejezetbe is.

Név:  

Várom a Bastard.hu válaszát
Figyelmeztessen a válaszra e-mailben: