Bejelentkezés
Regisztráció

Elküldtük az új fiókjelszó létrehozására vonatkozó utasításokat a megadott címre. Ha új jelszót választott, azt itt is meg tudja majd adni.

Email


Jelszó

Kérjük, add meg a hiányzó adatokat.
A megadott e-mail cím rossz formátumban lett megadva. Ellenőrizd és add meg újra.
A bejelentkezés sajnos sikeretelen. A jelszó helytelen. Amennyiben elfejeltetted, kattints az alul található opcióra.


Vagy jelentkezz be:
facebook
Elfelejtett jelszó?

Ha még nincs fiókod, regisztrálj.
Email *

Keresztnév *

Vezetéknév *

Jelszó *
mutass mindent

Kérjük, add meg a hiányzó adatokat.
A megadott e-mail cím rossz formátumban lett megadva. Ellenőrizd és add meg újra.
Ez az e-mail már regisztrálva van
Rendszerünk azt hiszi, hogy robot vagy. Kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot, és együtt megoldjuk.
A regisztráció sikertelen. Kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot, és együtt megoldjuk.
A jelszó elküldése az e-mail címre


Szeretne egy e-mailt küldeni egy
linkkel a jelszó megváltoztatásához?


Email

Kérjük, add meg a hiányzó adatokat.
A megadott e-mail cím rossz formátumban lett megadva. Ellenőrizd és add meg újra.
Rendszerünk azt hiszi, hogy robot vagy. Kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot, és együtt megoldjuk.
Az Ön által megadott e-mail cím nincs regisztrálva nálunk
Ablak bezárása
Kézbesítési költség már 800 Ft-tól

Írj legalább három betűt, hogy legyen mit keresnünk ;)

Árucikkek

Kategóriák-témák szerint

Nyomat találatok

Áru találatok

Nem találtunk a megadott kritériumoknak megfelelő terméket. Próbáld egy kicsit másként...

Marvel póló, Marvel ajándék: 5 szuper ötlet

szerző: Bastard.hu | kelt: 28.06.2019 | olvasva: 3064x | hozzászólások: 0 | Tovább a cikkre

A világon talán a Marvel-univerzumnak van a legnagyobb rajongótábora. Akik látták az összes szuperhősmozit és elolvastak már minden teóriát a történetszálakkal kapcsolatban, azok tudják, milyen nagyságrendű jelenségről van szó. A merchandise a szórakoztató-ipar minden részét átszövi: Marvel pólók, társasjátékok és még limitált kiadású sminktermékek is megtalálhatók a boltok polcain. A bőség zavarában nem is olyan egyszerű megtalálni a megfelelő ajándékot egy Marvel-gyűjtőnek. Mai írásunkban tippeket adunk a legizgalmasabb meglepetések kiválasztásához.

Kinek érdemes Marvel ajándékot venni?

Gyakran nehéz helyzetbe kerülünk, amikor listát írunk ajándékötleteinkről. Milyen a tökéletes ajándék? Vajon elég érdekes? Tetszeni fog neki? - tesszük fel magunknak a kérdések tömkelegét. A választ csak akkor tudhatjuk meg, ha ismerjük az ünnepelt személyiségét. Könnyebb dolgunk van, ha az ajándékozott érdeklődési köre szorosan kapcsolódik egy bizonyos témakörhöz, például a Marvel univerzumhoz.

Az áruházakban rengeteg Marvel ajándékot találhatunk, így a választás se lesz egyszerű: Marvel ruhába öltöztetett játékok és használati tárgyak között válogathatunk. Kicsik és nagyok, fiúk és lányok egyformán levegőért fognak kapkodni, amikor meglátják, hogy kollekciójuk egy újabb darabbal bővült!

5 szuper Marvel ajándék ötlet

  1. Marvel póló

    A Marvel ruhák között méltán legnépszerűbbek a pólók: a legnagyobb választék ezekből elérhető, így, ha akarunk, minden nap másik kedvencünk bőrébe bújhatunk egy-egy Marvel pólóban. A hőstematikán túl általában a minták is igazán figyelemfelkeltők, a merész színek és ötletes dizájn mindenkiben feléleszti a szunnyadó szuperhőst. A Marvel póló azért is univerzális ötlet, mert egy dizájnos felső a lányoknak is jó választás lehet. Ezzel biztosan nem fogsz mellé lőni: nézz szét a kínálatban!

  2. Marvel rajongói póló Marvel ajándék ötletek ajándékötletek rajongóknak

  3. Monopoly: Marvel Comics társasjáték

    A Monopoly társasjátékok Marvel tematikájú gyűjtői kiadása a retró képregények hangulatát idézi. A klasszikus ingatlankereskedésen alapuló játék során megvásárolhatod a Bosszúállók híres helyszíneit és olyan nagyságú vagyonra tehetsz szert, mint Vasember. A gyártók 8 éves kortól ajánlják a Marvel Comics társast, így jó ajándék lehet a család fiatalabb tagjai számára is.

  4. Figurák Legóból

    Aki azt hiszi, hogy a Lego korszakunkat valamikor az óvoda nagycsoportja körül kinőjük, az hatalmasat téved! A Lego a Marvel karaktereken kívül a filmekből ismert csatajeleneteket és szuperhősjárműveket is építőkockákba öntötte. Ha valami különlegességet keresel szuperhős rajongó barátodnak, a Lego a te utad.

  5. Zokni filmrajongóknak

    A pólók után egyértelműen a Marvel zoknik viszik el a második helyet, ha Marvel ruhákról van szó. Aki nem szeretne feltűnő pókemberes pólóban sétálni az utcán, de szereti a kedvenceit öltözetén is viselni, annak a Marvel zokni lesz a befutó ajándék. A sportcipőből kivillanó feltűnő zoknik az utóbbi években nagyon divatosak lettek, nem kivétel a szuperhős tematika sem.

    Marvel zokni

  6. Marvel ajándék: UNO szuperhős változatban

    Az UNO már önmagában is egy szuper izgalmas kártyajáték, főleg, ha a legismertebb Bosszúállók szereplők köszönnek vissza a lapokon! Az ismert játékszabályokon túl most Hulk és a többiek segítségével blokkolhatod ellenfeledet extra lapok húzásával és természetesen a színeket is te irányíthatod a játékmezőn.

A Bastard.hu webshopon számos egyedi mintájú Marvel pólót és zoknit találhatsz. Rendelésedet 2-3 munkanapon belül házhozszállítjuk: nézz körbe nálunk!





Hozzászólások a témához.

• Kukkants bele a gyakori kérdések fejezetbe is.

Név:  

Várom a Bastard.hu válaszát
Figyelmeztessen a válaszra e-mailben: