Ablak bezárása
Kézbesítési költség már 800 Ft-tól

10% jutalék a megrendelések közvetítése után

Tegyél szert velünk egy kis bevételre, igen egyszerű. Most azonnal elkezdheted. 10% jutalékot kínálunk neked azoknak a vásárlóknak a megrendelései után, akiket te irányítottál át az oldalainkra. Minden neked köszönhetően eladott póló után kb. 350 Ft-ot kapsz tőlünk. Nagyobb forgalmak vagy hosszabb távú együttműködés esetén szívesen egyeztetünk veled egyedi feltételeket.

Tájékoztatás az oldaltulajdonosok részére

Az oldal- és blogtulajdonosok oldalaikon a honlapunkra mutató reklámbannereket vagy szöveges linkeket helyezhetnek el. Részletes információkért jelentkezz be szokásos felhasználóként (regisztráció) a Saját fiók szekcióban > Reklámbannerek. E-shopunk automatikusan felismeri, ha a vásárló a te oldalaidról érkezik, és ha rendel is valamit, jutalékot kapsz tőlünk. A jutalékok részletes leírását a jutalékaid áttekintésében találod. A rendszer 45 napig érvényes cookies alapján működik. A termékeink frissített XML feedje is a rendelkezésedre áll.

Saját honlap nélkül is kaphatsz jutalékot!

Nincs saját webed vagy blogod? Semmi gond. A Bastardot így is ajánlhatod. Csak másold le a reklámbannerek oldalon található egyedi linkedet, küldd szét az ismerőseidnek e-mailben, vagy oszd meg a Facebookon. Ha valaki ezen a linken keresztül rendel, a megrendelés után jutalékot kapsz.

A jutalékok kifizetése

A jutalékokat a kérésed alapján átutalással fizetjük ki. Az összegyűlt jutaléknak 200 Ft feletti összegnek kell lennie. A velünk való együttműködéshez nincs szükséged vállalkozói engedélyre (arra csak az egyedi együttműködési feltételek esetén van szükség).

Kérdések esetén vedd fel velünk a kapcsolatot!

Partnerprogramunk lényeges elemeinek összefoglalása

Nem vagyunk szigorúak, partnereink részére csak néhány feltételt kötöttünk ki


Bejelentkezés, ill. regisztráció a jutalékrendszerbe

Kattints ide.