Ablak bezárása

Add meg az e-mail címed


vagy

Facebookon keresztüli bejelentkezés.
Kézbesítési költség már 700 Ft-tól

Póló pároknak, páros pólók

Póló pároknak, páros póló rendelésA Bastard.hu kínálatában válogathatsz szerelmes pólók és páros pólók közül, amiken a legmenőbb és legfelkapottabb grafikák láthatóak. Öltözz be Harley Quinn-nek és Jokernek pároddal, vagy válasszatok olyan mintát, ami tükrözi az egyéniségeteket. Párós póló választékunkban találhattok vicces, romantikus és szerelmes darabokat. Tűnjetek ki a tömegből barátoddal vagy barátnőddel közös események alkalmával. Mutassátok meg a környezeteteknek is, hogy milyen viccesek vagy éppen romantikusak vagytok páros pólók viselésével. Beöltözős buliba mennétek, de nem akartok egy komplett jelmezt felvenni? Válasszatok egy egyszerűbb, de annál nagyszerűbb megoldást, és legyetek ti az est fénypontjai.


Aktív szűrő: pólók
x
pároknak
x
5 eredmény
rendezés:

Termékszűrő


részleg

termék

méret

szín

kategória

grafikusegyéb


Betöltés...
Joker férfi póló
3800 Ft
Harley női póló
3800 Ft
Friss házasok férfi póló
3800 Ft
Friss házasok női póló
3800 Ft
utolsó esély
Ceruza férfi póló
3800 Ft

Páros pólók fiataloknak és felnőtteknek egyaránt

Nem számít a korosztály! Partnered biztosan örülni fog egy vicces póló ajándéknak. Mutasd ki egy szerelmes vagy humoros pólóval az érzéseid, vagy nevettessétek meg barátaitokat. Ha éppen életed legelső szerelmét szeretnéd meglepni, vagy ha már az ezüstlakodalmat ünneplitek férjeddel, akkor is ajánljuk figyelmedbe vicces póló választékunkat, vagy éppen a fehérnemű kínálatunkat. Ezekre a darabokra a hét minden napján szüksége van az embereknek így nem kell attól félned, hogy meglepetésed a többi nem használt kacat mellett fog landolni a lakás legeldugottabb szekrényének legalján.

Vicces póló pároknak bármilyen alkalomra

Nincs ajándékötleted? A vicces pólók pároknak az egyik legjobb meglepetés. Bármikor, amikor magára ölti az ember, mindig az ajándékozó fog eszébe jutni róla. Lepd meg barátaid "Friss házasok" feliratú pólóval esküvőjükön. Ezzel a meglepetéssel nem fogsz nekik csalódást okozni. Webshopunkban szerelmes pólók is elérhetőek, ha inkább meghitt ajándék mellett tennéd le a voksodat. Legyen szó esküvőről, farsangról, szülinapról vagy karácsonyról, a Bastard kínálatában garantáltan megtalálod az igényeidnek megfelelő grafikát, mellyel nem csak saját, de a párod napját is sokkal vidámabbá varázsolhatod.

Prémium minőségű páros pólók

Cégünkkel arra is különösen nagy figyelmet fordítunk, hogy a szerelmes pólók a legjobb minőségű anyagból készüljenek. Korszerű technológiánknak köszönhetően a minta kopásától sem kell tartani a használójának többszörös mosás után sem. A tartósság érdekében 100% pamut anyagokkal dolgozunk, így biztosítani tudjuk a grafika időállóságát.