Bejelentkezés
Regisztráció

Elküldtük az új fiókjelszó létrehozására vonatkozó utasításokat a megadott címre. Ha új jelszót választott, azt itt is meg tudja majd adni.

Email


Jelszó

Kérjük, add meg a hiányzó adatokat.
A megadott e-mail cím rossz formátumban lett megadva. Ellenőrizd és add meg újra.
A bejelentkezés sajnos sikeretelen. A jelszó helytelen. Amennyiben elfejeltetted, kattints az alul található opcióra.


Vagy jelentkezz be:
facebook
Elfelejtett jelszó?

Ha még nincs fiókod, regisztrálj.
Email *

Keresztnév *

Vezetéknév *

Jelszó *
mutass mindent

Kérjük, add meg a hiányzó adatokat.
A megadott e-mail cím rossz formátumban lett megadva. Ellenőrizd és add meg újra.
Ez az e-mail már regisztrálva van
Rendszerünk azt hiszi, hogy robot vagy. Kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot, és együtt megoldjuk.
A regisztráció sikertelen. Kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot, és együtt megoldjuk.
A jelszó elküldése az e-mail címre


Szeretne egy e-mailt küldeni egy
linkkel a jelszó megváltoztatásához?


Email

Kérjük, add meg a hiányzó adatokat.
A megadott e-mail cím rossz formátumban lett megadva. Ellenőrizd és add meg újra.
Rendszerünk azt hiszi, hogy robot vagy. Kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot, és együtt megoldjuk.
Az Ön által megadott e-mail cím nincs regisztrálva nálunk
Ablak bezárása
Kézbesítési költség már 800 Ft-tól

Írj legalább három betűt, hogy legyen mit keresnünk ;)

Árucikkek

Kategóriák-témák szerint

Nyomat találatok

Áru találatok

Nem találtunk a megadott kritériumoknak megfelelő terméket. Próbáld egy kicsit másként...

Ajándékötletek kamaszoknak: kamasz ajándék tippek

szerző: Bastard.hu | kelt: 11.09.2021 | olvasva: 10517x | hozzászólások: 0 | Tovább a cikkre

A kamaszokat megajándékozni nem könnyű tészta. A tinédzserek hétfőn még a legújabb rockbandáért rajonganak, kedden viszont már arról győzködik a szüleiket, hogy eljött az idő egy saját kutya örökbefogadására. Ajándékötletek kamaszoknak: ha épp egy 14-16 évesnek keresed a tökéletes meglepetést, amelynek még örülni is fog, akkor olvass tovább!

Vicces ajándékötletek kamaszoknak

A 13-18 éves fiatalok mindennél jobban szeretnek nevetni és szórakozni. Ha ajándékot keresünk nekik, akkor nem tudunk melléfogni valamilyen vicces vagy humoros meglepetéssel. Legyen szó egy mókás tárgyról vagy olyan élményről, amely után szem nem marad szárazon (természetesen a vidámságtól), garantált lesz a választásunk átütő sikere.

Hogy melyek a legnépszerűbb vicces ajándékötletek kamaszoknak? Listánkat te is hasznosnak fogod találni, ha gyakran meggyűlik a bajod a tökéletes születésnapi vagy karácsonyi meglepik beszerzésével:

Vicces ajándék kamasz fiúnak: geek póló

A te fiad is naphosszat a WoW előtt ül? A legjobb barátod másról sem tud beszélni, mint a Stardew Valley-ben épített farmjáról? Akkor nem is találhatnál jobb ajándékot a híres-neves Geek Pólónál. A gamer pólók nemcsak arra jók, hogy a kockulást még élvezetesebbé tegyék: viselője büszkén hordhatja a ruhadarabot, és kifejezheti vele az érdeklődési körét.

legjobb ajándékötletek kamaszoknak legjobb ajándékötletek kamaszoknak legjobb ajándékötletek kamaszoknak legjobb ajándékötletek kamaszoknak

Praktikus ajándékötlet kamaszoknak

Egy tucat vicces meglepetés tipp után nem árt, ha azt is átgondolod, hogy milyen hasznos ajándékot tudnák választani egy poénos apróság mellé.

Például, a tinik látványos és számukra olykor ijesztő testi és lelki változásokat élnek meg. Gyerekkori vonásaikat felnőttesebbre cserélik, tudásvágyuk a világ iránt megnő, de ilyenkor találkoznak először a szerelem és az igaz barátság ideájával is. Számos szakértő írt a témában az ő nyelvükön erről könyvet, amelyek segítenek érthetőbbé tenni a jelenséget, ami épp történik velük. A témában szuper ajánló is íródott: ha a legjobb felvilágosító könyveket keresed, akkor kattints a linkre!

Hasznos kamasz ajándékok

Célszerű meglepetésekből sem csak ez az egy féle létezik ám! Kanyarodjunk csak vissza egy kicsit a hobbikhoz, amelyek nagyszerű ajándék alapanyagként szolgálnak. A legjobb barátnőd imádja az egyedi ékszereket? Állíts össze neki a hobbiboltból egy saját gyöngykészletet, vagy vásárolj be neki süthető gyurmából, amelyből fülbevalókat készíthet.

Ha az öcséd most megy első sátrazására a barátaival, de nincs megfelelő túrabakancsa, akkor ennél jobb alkalmat nem is találhatnál rá, hogy megörvendeztesd eggyel. Gondold végig, miről beszélt veled legtöbbször az elmúlt időben vagy miről postolt a közösségi médián. Pro tipp: a kamaszok néha bezárkóznak a saját világukba és nehéz személyesen meggyőződni róla, hogy minek örülnének igazán. Ilyenkor nemcsak a "célszemély" Instagram oldalához fordulhatsz segítségül, de a barátait is bevonhatod a titkos akcióba: ezzel biztosan szerzel néhány jó pontot egy tinédzser like-listáján.

Különleges ajándék kiskamaszoknak és nagykamaszoknak

Ballagásra, karácsonyra vagy akár a 16. születésnapra kivételesebb meglepetés sem túlzás, sőt! Itt a remek alkalom, hogy a kamasz megkapja az első komolyabb számítógépét, letegye a jogosítványt vagy akár egy külföldi utazás is örök élményt jelent. A nagyobb ajándékok nem annyiba kerülnek, mint egy regény vagy egy vicces állatos póló, de ilyenkor össze lehet csődíteni a családot, hogy mindenki ezt az egy ajándékot adja közösen. A lényeg, hogy éreztessük az ünnepelttel, hogy ez a meglepetés csak róla szól.

Tuti ajándékötletek kamaszoknak egy helyen

A Bastard Webshopon izgalmas ajándék kínálatában kamaszoknak is megtalálhatod azt a meglepetést, amelyet annyira keresel. Vicces, fiatalos pólók, trendi mintás zoknik, vászontáskák: mindent egy webáruházból tudsz megrendelni.

vicces ajándékok kamaszoknak vicces ajándékok kamaszoknak vicces ajándékok kamaszoknak vicces ajándékok kamaszoknak

vicces ajándékok kamaszoknak vicces ajándékok kamaszoknak vicces ajándékok kamaszoknak vicces ajándékok kamaszoknak

Ha további ajándék ötletek érdekelnek, akkor tippjeinket a blogunkban is elolvashatod. Irány a legjobb barátnő ajándék bejegyzésünk!





Hozzászólások a témához.

• Kukkants bele a gyakori kérdések fejezetbe is.

Név:  

Várom a Bastard.hu válaszát
Figyelmeztessen a válaszra e-mailben: