Bejelentkezés
Regisztráció

Elküldtük az új fiókjelszó létrehozására vonatkozó utasításokat a megadott címre. Ha új jelszót választott, azt itt is meg tudja majd adni.

Email


Jelszó

Kérjük, add meg a hiányzó adatokat.
A megadott e-mail cím rossz formátumban lett megadva. Ellenőrizd és add meg újra.
A bejelentkezés sajnos sikeretelen. A jelszó helytelen. Amennyiben elfejeltetted, kattints az alul található opcióra.


Vagy jelentkezz be:
facebook
Elfelejtett jelszó?

Ha még nincs fiókod, regisztrálj.
Email *

Keresztnév *

Vezetéknév *

Jelszó *
mutass mindent

Kérjük, add meg a hiányzó adatokat.
A megadott e-mail cím rossz formátumban lett megadva. Ellenőrizd és add meg újra.
Ez az e-mail már regisztrálva van
Rendszerünk azt hiszi, hogy robot vagy. Kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot, és együtt megoldjuk.
A regisztráció sikertelen. Kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot, és együtt megoldjuk.
A jelszó elküldése az e-mail címre


Szeretne egy e-mailt küldeni egy
linkkel a jelszó megváltoztatásához?


Email

Kérjük, add meg a hiányzó adatokat.
A megadott e-mail cím rossz formátumban lett megadva. Ellenőrizd és add meg újra.
Rendszerünk azt hiszi, hogy robot vagy. Kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot, és együtt megoldjuk.
Az Ön által megadott e-mail cím nincs regisztrálva nálunk
Ablak bezárása
Kézbesítési költség már 800 Ft-tól

Írj legalább három betűt, hogy legyen mit keresnünk ;)

Árucikkek

Kategóriák-témák szerint

Nyomat találatok

Áru találatok

Nem találtunk a megadott kritériumoknak megfelelő terméket. Próbáld egy kicsit másként...

Szülinapi ajándék ötletek nőknek

szerző: Bastard.hu | kelt: 11.09.2021 | olvasva: 2954x | hozzászólások: 0 | Tovább a cikkre

A szülinapi ajándék ötletek nőknek az esetek nagy részében igen komoly fejfájást, de legalábbis fejtörést okoznak. Bizony, több hibát is elkövethetünk a folyamat során –például túl sablonos, netán felszínes ajándékot választunk -, ezért semmiképp nem szabad félvállról venni a témát. A szülinap mindenki számára egy különleges ünnep, és nincs olyan hölgy, aki ne szeretné az ajándékokat. Cikkünkben a teljesség igénye nélkül összeszedtünk néhány tippet: jöjjenek ajándék ötletek szülinapra nőknek!

praktikus szülinapi ajándék ötletek nőknek

Ajándék ötletek nőknek születésnapra: hogyan fogjunk hozzá?

Bizony szülinapi ajándék ötletek nőknek nem potyognak csak úgy az égből. A tökéletes meglepetéshez meg kell erőltetnünk magunkat és utánajárni a dolgoknak. Ha elég jól ismerjük az illető hölgyet, akkor könnyebb dolgunk van, mivel nagyjából tisztában vagyunk az érdeklődési körével, valamint a hobbijaival. Ellenkező esetben azonban – pl. kolléganő vagy testvérünk újdonsült barátnője esetében – muszáj megtenni 1-2 extra kört a siker érdekében.

Fogjunk egy tollat és egy papírt, majd kezdjünk el nyomozni! Kérdezzünk körbe legelőször is azok körében, akikről tudjuk, hogy jól ismerik a hölgyet. Tudakoljuk meg, hogy milyen helyekre szeret járni, hogyan szokott kikapcsolódni. Van-e esetleg olyan hobbija, amelyet szenvedélyesen csinál? Miután egy kicsit többet megtudtunk, a szülinapi ötletek nőknek már nagyobb eséllyel kezdenek el áramlani.

A lényeg, hogy ne féljünk kérdezni, még akár magától az illetőtől sem. Nagyon figyeljünk arra, hogy a kitalált szülinapi ajándék ötletek nőknek biztosan nem képezik majd csalódottság tárgyát. Ellenkező esetben ugyanis nem csupán belerondítunk az ominózus hölgy nagy napjába, de minden bizonnyal még meg is sértődik. Így inkább szánjuk rá az ötletelésre azt a plusz 1-2 órát, és valóban figyelmes ajándékkal lepjük meg szülinapján az ünnepeltet.

Szülinapi ajándék ötletek nőknek: ajándékozzunk felejthetetlen emlékeket!

A hölgyek többsége odavan az élményekért és a kalandokért. Klasszikus örökzöld szülinapi ötletek nőknek a különféle programok, amelyek felejthetetlen élményekkel gazdagítanak. Szerencsére napjainkban az interneten számtalan olyan lehetőség adott, amikből biztosan minden habitusú hölgy számára találunk ideális meglepetést – legyen az illető visszahúzódóbb, esetleg tűzről pattant.

élmény szülinapi ötletek nőknek

Amennyiben a megajándékozni szánt nő oda van az extrémebb dolgokért, akkor egy sétarepülés vagy hőlégballonozás ideális ajándék lehet. Fél a magasságtól? Akkor maradjunk a földön: egy szabadulószobás mókának, netán egy sétakocsikázásnak is biztosan örülni fog. Miután pedig minden képviselője a gyengébbik nemnek imádja, ha kényeztetik, egy masszázs- vagy egy wellness élménynek szülinapjára biztosan nem fog tudni ellenállni.

Születésnapi ajándék ötletek nőknek: támogassuk meg a hobbiját!

Remek szülinapi ajándék ötletek nőknek a különböző tárgyi ajándékok, amelyek az általuk kedvelt hobbihoz vagy kedvteléshez köthető. Ha például az illető imád főzni, már meg is van a megoldás: szerezzünk be számára egy szakácskönyvet ínycsiklandó receptekkel! Netán sport fanatikus? Akkor intézzünk neki egy havi bérletet a kedvenc konditermébe, vagy egy vadiúj edző felsőt. Ha komolyabban tolja a kondit, akkor tudjuk meg, hogy melyik táplálékkiegészítőt szokta használni az izmokra, és vegyünk neki belőle egy adagot. Higgyük el, hogy – mivel nagyobb kiszerelésben már egészen magas árakat is elkérnek egy fehérjeporért vagy más szupplementumért – roppant mód örülni fog neki.

A praktikus szülinapi ajándék ötletek nőknek is mindig nagy sikert aratnak

Ha a hölggyel nem romantikus a kapcsolatunk, akkor nyugodtan megpróbálkozhatunk egy olyan ajándékkal, amely elsősorban a praktikussága miatt arathat nagy sikert. Itt megint detektívesdit kell játszanunk egy picit: derítsünk fényt arra, hogy éppen mi az, amire égető szüksége van. Az ismerősökkel – vagy akár velünk – folytatott kommunikációja során elhintett valami információt ezzel kapcsolatban? Itt olyan dolgokra gondolhatunk, hogy egy festőnek mindig szüksége lesz új ecsetre, egy bokszolónak új kesztyűre, vagy egy mixernek gyönyörű koktélos poharakra.

vicces póló ajándék ötletek szülinapra nőknek

Szülinapi ajándék ötletek nőknek: új ruha, mint örök favorit

Minden nő szereti az új ruhákat – a stílus és dizájn eltérő lehet, azonban egy szép új textíliával garantált sikerünk lesz az illetőnél. Örökzöld választás szülinapi ajándék gyanánt egy hölgy számára egy divatos póló vagy egy vicces mintás pulóver. Ezeket ugyanis – ha olyan helyen dolgozik, ahol megkövetelnek egy meghatározott öltözetet – akár a hétköznapokon, vagy egy lazább összejövetelre is bármikor fel tudja venni.

Azonban bármennyire is adja magát az ötlet, azért vannak buktatói: ennél a megoldásnál ugyanis tisztában kell lenni az illető stílusával és méreteivel. Természetesen a vicces mintás pólókkal, esetleg a humoros mackó nadrágokkal nem nagyon tudunk hibázni, de azért ilyenkor is végezzük el a házi feladatunkat. Alkalmi ruha vásárlásnál ha egy mód van rá, kérjük ki egy olyan személy véleményét, aki közeli ismerőse a szülinaposnak, és lehetőleg nőnemű. Ellenkező esetben inkább hagyjuk, hogy az ünnepelt maga szerezze be ezen alkalmi textíliát, mivel ennél az opciónál csakis egy dobásunk van, és nincs lehetőségünk hibázni.

A szülinapi ajándék ötletek nőknek nem nőnek minden bokorban, hála égnek azonban nem teljesen reménytelen a helyzet. A megfelelő tervvel és elszántsággal a tarsolyunkban biztosan rábukkanunk a tökéletes meglepetésre. Így pedig biztosan felejthetetlenné tenni a gyengébbik nem képviselője számára születésének évfordulóját.

Hasznosnak találtad cikkünk? Akkor olvasd el ajándék ötleteinket legjobb barátnő számára is!





Hozzászólások a témához.

• Kukkants bele a gyakori kérdések fejezetbe is.

Név:  

Várom a Bastard.hu válaszát
Figyelmeztessen a válaszra e-mailben: