Bejelentkezés
Regisztráció

Elküldtük az új fiókjelszó létrehozására vonatkozó utasításokat a megadott címre. Ha új jelszót választott, azt itt is meg tudja majd adni.

Email


Jelszó

Kérjük, add meg a hiányzó adatokat.
A megadott e-mail cím rossz formátumban lett megadva. Ellenőrizd és add meg újra.
A bejelentkezés sajnos sikeretelen. A jelszó helytelen. Amennyiben elfejeltetted, kattints az alul található opcióra.


Vagy jelentkezz be:
facebook
Elfelejtett jelszó?

Ha még nincs fiókod, regisztrálj.
Email *

Keresztnév *

Vezetéknév *

Jelszó *
mutass mindent

Kérjük, add meg a hiányzó adatokat.
A megadott e-mail cím rossz formátumban lett megadva. Ellenőrizd és add meg újra.
Ez az e-mail már regisztrálva van
Rendszerünk azt hiszi, hogy robot vagy. Kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot, és együtt megoldjuk.
A regisztráció sikertelen. Kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot, és együtt megoldjuk.
A jelszó elküldése az e-mail címre


Szeretne egy e-mailt küldeni egy
linkkel a jelszó megváltoztatásához?


Email

Kérjük, add meg a hiányzó adatokat.
A megadott e-mail cím rossz formátumban lett megadva. Ellenőrizd és add meg újra.
Rendszerünk azt hiszi, hogy robot vagy. Kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot, és együtt megoldjuk.
Az Ön által megadott e-mail cím nincs regisztrálva nálunk
Ablak bezárása
Kézbesítési költség már 800 Ft-tól

Írj legalább három betűt, hogy legyen mit keresnünk ;)

Árucikkek

Kategóriák-témák szerint

Nyomat találatok

Áru találatok

Nem találtunk a megadott kritériumoknak megfelelő terméket. Próbáld egy kicsit másként...

Valentin napi ajándék ötletek férfiaknak

szerző: Bastard.hu | kelt: 04.02.2021 | olvasva: 1994x | hozzászólások: 0 | Tovább a cikkre

Ajándékot vásárolni férfiaknak bizony sokszor nem könnyű feladat. Amennyiben az erősebbik nem képviselője nem egy romantikus alkat, akkor a kedvesnek igencsak meggyűlhet a baja a Valentin nappal. Szerencsére azonban vannak időtálló Valentin napi ajándék ötletek férfiaknak, amelyekkel te is kimutathatod törődésedet és odaadásodat: lássuk!

Milyen beállítottságú a férfi?

Mielőtt Valentin napi ajándék ötletek után kutatunk férfiaknak, először érdemes kiindulni abból, hogy párunk mit szeret és milyen a habitusa. Nagy baklövés lenne ugyanis egy olyan meglepetéssel kedveskedni neki, ami nem igazán az ő ízlése. Főként azoknál a pároknál állhat fenn ez a probléma, akik rövid ideje vannak együtt. Fordított esetben pedig inkább az okozhat nehézséget, hogy olyan ajándékot találjunk a férfinak, amit a másik még nem kapott a hosszú évek alatt. Mindkét akadályt csakis egyetlen szóval lehet elhárítani, ez pedig nem más, mint a kommunikáció.

Merjünk kérdezni! Nem feltétlenül magától az illetőtől - bár ő a leghitelesebb forrás -, de családtagjaitól, barátaitól, kollégáitól. Mivel ők is rengeteg időt töltenek szerelmeddel, könnyen elképzelhető, hogy olyan dolgot tudhatsz meg róla, ami alapján már elindulhatsz a tervezéssel. Emellett elgondolkozhatsz azon is, hogy szeretett férfid az egyik beszélgetés során említést tett-e valamilyen hiánycikkről életében, esetleg hőn áhított vágyáról. Ha sikerült hasznos információ birtokába jutni, máris könnyebb dolgod van.

Ajándék ötletek valentin napra férfiaknak: vásárolt vagy készített?

Hogy vásároljuk vagy saját magunk készíted el kézzel a szerelmes ajándékot, az inkább a te beállítottságodtól függ. Nyilván számos tényező közrejátszik a döntésben: mennyire jó a kézügyességed, mekkora pénzösszegben gondolkodsz, mennyi időt szánsz az elkészületre, és így tovább. Mindkét megoldás rendelkezik pró és kontra elemekkel, így a következő lépés azt eldönteni, hogy melyiket részesíted előnyben.

DIY Valentin napi ajándék

Az általad kreált ajándék - a befektetett energia és verejték miatt - minden alkalommal személyesebb lesz, mint egy boltban beszerzett. Emellett általában olcsóbban is kijössz a végén, ami szintén komoly előny a vásárolt darabokkal szemben. Viszont neked kell elkészíteni: ez egyrészt idő, másrészt semmi nem garantálja, hogy fáradozásaid a kívánt eredményt hozzák esztétikum tekintetében.

valentin napi ajándék ötletek férfiaknak praktikus

Vásárolt Valentin napi ajándék

Az előre legyártott szerelmi meglepetések is lehetnek személyre szólóak, ráadásul nem magunknak kell elkészíteni. Ezzel rengeteg időt megspórolhatunk magunknak, viszont drágább mulatság, mint a csináld magad ajándékok. Mindenképpen nagyobb szabadságunk van egy vásárolt kedvesség esetében, mivel lehetőségük nyílik olyat találni, amihez egyébként nem állna rendelkezésre a megfelelő eszköz.

Valentin napi ajándék ötletek férfiaknak: praktikus ajándékok

A legtöbb férfire általában jellemző a praktikusság, ami remek kiindulópont. Ha szerelmed szakállas, egy szakállvágó készletnek biztos, hogy örülni fog. Amennyiben szeret edzőterembe járni, garantált sikert arathatsz egy nagyobb adagból a kedvenc táplálékkiegészítőjéből. Ha igazi ezermester, kiváló Valentin napi ajándék ötlet egy új szerszámos készlet vagy egy szerelési kézikönyv.

valentin napi ajándék ötletek DIY

Amennyiben magad szeretnéd elkészíteni a meglepetést, hívd segítségül a kötőtűt és a fonalat: köss neki egy jó meleg sálat. Mivel Valentin nap februárra esik, így akár már másnap használatba is veheti a nyakmelegítőt.

Építhetsz arra a népi bölcsességre is, hogy a férfi szívéhez a hasán keresztül vezet az út. Egy házi készítésű gasztro ajándékkal nem tudsz mellé lőni: készíts neki csípős, fűszeres BBQ szószt vagy fizesd be magatokat egy páros főzős estre. Ha pedig hagyományosabb lélek vagy, akkor egy három fogásos vacsora a kedvenc étkeivel is tökéletes.

Még egy tipp: ha választottad szétszórt, csinálj a bejárati ajtó elé egy kisebb DIY dobozt fiókokkal, amibe minden alkalommal elhelyezheti a kulcsát, zenelejátszóját, telefonját és pénztárcáját. Ha netán sietősen kéne távoznia, legalább ezekre a tárgyakra ne legyen gondja, hogy merre lehetnek a lakásban.

Talán elsőre nem azok a tipikus romantikus ajándékok, ám ha ezeket körbe tekerjük egy piros masnival és írunk hozzá egy szép gondolatot, széles mosoly és hatalmas hála lesz jutalmunk.

Valentin napi ajándék ötletek férfiaknak: a praktikusságon túl

Abban az esetben, ha már típusú meglepetéssel szeretnél kedveskedni, akkor érdemes elgondolkoznod olyan ajándékon, amelyeket közösen tudtok használni, hiszen a Valentin nap mégiscsak kettőtökről szól. A szerelmesek ünnepén nem hiányozhat a jókedv, ezért kiváló ötlet egy vicces és romantikus páros póló. Egyrészt megmutathatod vele a világnak, hogy összetartoztok, ráadásul melyikünk ne engedne el egy meleg mosolyt egy nő-férfi duó láttán, amikor egy összetartozó és bohókás textilben feszítenek az utcán?

valentin napi ajándék ötletek férfiaknak páros pólók

Ha már a közös Valentin napi ajándék ötletek témakörében kutakodunk, lepd meg párodat egy élménnyel: tervezz neki kincsvadászatot! Igaz ugyan, hogy egy kicsi előkészületet és utánajárást követel, ám a siker borítékolt. Mivel a férfiakba kódolva van a vadászösztön, ha egy pár rejtvényt vagy találós kérdést meg kell oldania ahhoz, hogy eljusson az út végén található kincshez, felejthetetlen emlékekkel tudod megajándékozni. Ha ismerjük a kedvenc vendéglátóhelyét, konditermét, könyvtárát vagy kisboltját, ezekben a létesítményekben elrejthetsz nyomokat, amelyek elvezetik a célhoz. Már csak arra kell figyelni, hogy a rejtvények ne legyenek megfejthetetlenek, és a kincs a kaland végén lehetőleg mi legyünk.

Hasznosnak találtad valentin napi ajándék ötletek férfiaknak cikkünket? Akkor nézz körül vicces póló kínálatunkban, ahol további szuper ajándékokat találhatsz!





Hozzászólások a témához.

• Kukkants bele a gyakori kérdések fejezetbe is.

Név:  

Várom a Bastard.hu válaszát
Figyelmeztessen a válaszra e-mailben: