Bejelentkezés
Regisztráció

Elküldtük az új fiókjelszó létrehozására vonatkozó utasításokat a megadott címre. Ha új jelszót választott, azt itt is meg tudja majd adni.

Email


Jelszó

Kérjük, add meg a hiányzó adatokat.
A megadott e-mail cím rossz formátumban lett megadva. Ellenőrizd és add meg újra.
A bejelentkezés sajnos sikeretelen. A jelszó helytelen. Amennyiben elfejeltetted, kattints az alul található opcióra.


Vagy jelentkezz be:
facebook
Elfelejtett jelszó?

Ha még nincs fiókod, regisztrálj.
Email *

Keresztnév *

Vezetéknév *

Jelszó *
mutass mindent

Kérjük, add meg a hiányzó adatokat.
A megadott e-mail cím rossz formátumban lett megadva. Ellenőrizd és add meg újra.
Ez az e-mail már regisztrálva van
Rendszerünk azt hiszi, hogy robot vagy. Kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot, és együtt megoldjuk.
A regisztráció sikertelen. Kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot, és együtt megoldjuk.
A jelszó elküldése az e-mail címre


Szeretne egy e-mailt küldeni egy
linkkel a jelszó megváltoztatásához?


Email

Kérjük, add meg a hiányzó adatokat.
A megadott e-mail cím rossz formátumban lett megadva. Ellenőrizd és add meg újra.
Rendszerünk azt hiszi, hogy robot vagy. Kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot, és együtt megoldjuk.
Az Ön által megadott e-mail cím nincs regisztrálva nálunk
Ablak bezárása
Kézbesítési költség már 800 Ft-tól

Írj legalább három betűt, hogy legyen mit keresnünk ;)

Árucikkek

Kategóriák-témák szerint

Nyomat találatok

Áru találatok

Nem találtunk a megadott kritériumoknak megfelelő terméket. Próbáld egy kicsit másként...

Kreatív ajándékok férfiaknak

szerző: Bastard.hu | kelt: 01.09.2020 | olvasva: 1898x | hozzászólások: 0 | Tovább a cikkre

Az ajándékozás sokszor komoly fejtörést tud okozni még a leggyakorlottabbaknak is. Ezt legtöbbször hosszú és kimerítő folyamat előzi meg: bizonyos esetben nem elég csak online utánanézni a lehetőségeknek, el kell menni személyesen is az üzletbe, hogy megbizonyosodj arról, az adott termék valóban jó választás. Ilyenkor rá kell szánni az időt és energiát, enélkül nehéz megtalálni a tökéletes ajándékot. Ha férfiakat szeretnél valamivel meglepni, akkor ahelyett, hogy tovább keresgélnél a 'kreatív ajándékok férfiaknak' kulcsszóra, olvasd el cikkünket, amely kellő inspirációt adhat az ajándéktárgy kiválasztásához.

Kreatív ajándékok férfiaknak: fontos az alkalom jellege

Ajándékozáskor mindig figyelembe kell venni azt, hogy milyen alkalomból igyekszel megörvendeztetni az adott személyt. Nem mindegy, hogy személyes indíttatásból teszed, vagy csupán egy protokoll ajándékot szeretnél átadni. Az üzleti, illetve hivatalos ajándékozásnak megvannak a maga szabályai, amelyeket ajánlott betartani. Szeretteidre, barátaidra, rokonaidra viszont ezek már kevésbé vonatkoznak, itt sokkal kreatívabb, viccesebb lehetsz, egyszóval bátran szabadjára engedheted a fantáziádat.

Legyen szó születésnapról, névnapról, ballagásról, évfordulóról vagy esküvőről, egy a lényeg: igyekezz az alkalomhoz és az adott személyhez illő ajándékot választani. Természetesen az sem mindegy, hogy kiről van szó: apáról, férjről, barátról, nagypapáról, esetleg munkatársról. Azoknak, akik nem állnak hozzád annyira közel, vagy kevésbé ismered őket, adj univerzális ajándéktárgyakat, míg szíved választottjának, édesapádnak vagy nagytatádnak valami sokkal személyesebbet.

kreatív ajándékok vásárlása férfiaknak

Kreatív ajándék ötletek férfiaknak: válassz hobbi alapján

Az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy megtaláld a tökéletes ajándékot, ha megnézed, mivel tölti szívesen a szabadidejét a megajándékozni kívánt férfi. Sportol, filmezik, zenél, esetleg gamerkedik? Szereti az elektromos kütyüket, a jó söröket, és még kávézni is szokott? Akkor már nem is kell sokat gondolkodnod, a hobbik alapján könnyedén kiválaszthatod a megfelelő ajándékot.

Menő pólók filmrajongóknak

A feliratos, vicces grafikájú pólók szinte soha nem mennek ki a divatból. Menőzni lehet velük társaságban, az utcán, de akár a munkahelyen is. Ha a férfi ismerősöd imádja a filmeket, akkor nézz körül olyan webáruházakban vagy üzletekben, ahol filmes pólókat árulnak. Ha nagy Marvel-rajongó, akkor vehetsz neki egy Ironman pólót, egy Spider inside felsőt vagy egy Captain inside férfi pólót. Természetesen, a pólók és pulóverek mellett vicces alsónadrágot vagy overált is beszerezhetsz. Ezt viszont csak abban az esetben ajánljuk, ha tényleg bensőséges kapcsolatod van az illetővel, és tudod, hogy megértené, és nem venné rossz néven a poént.

Kreatív ajándék férfiaknak: színváltós bögre kávéfüggőknek

Egy bögre önmagában sem rossz ajándékötlet, hát még akkor, ha különböző trükkökre is képes. A színváltós bögre úgy lett kialakítva, hogy hő hatására megváltoztassa a színét, és kirajzolódjon rajta egy-egy vicces figura. Ha a férfiismerősöd is imádja a kávét, és egy napot sem hagyna ki az éltető ital nélkül, akkor egy egyszerű kávés bögre helyett szerezz be neki egy színváltósat. De ha biztosra akarsz menni, akkor inkább rendelj egy Al Cappuccino férfi pólót, ezzel biztosan nem lősz mellé.

kreatív ajándék ötletek férfiak számára

Szerszámkészletek a szerelés megszállottjainak

Ha a férfi, akit meg szeretnél ajándékozni, imád fúrni, faragni, szerelni, akkor lepd meg őt egy szerszámkészlettel. Egy gravírozó szettel vagy egy ezermester csomaggal biztosan lefoglalja majd magát, ez ideális kikapcsolódás és feszültséglevezetés lehet a nehéz napokon.

Kreatív ajándék ötletek férfiaknak: sporteszközök

Azoknak, akik szeretnek sportolni, nem nehéz ajándékot vásárolni. Egy pár sporteszköz, mint a gumiszalag, az SMR henger vagy egy ugrókötél ideális ajándéktárgy lehet. Ha komolyabban belefektetnél a vásárlásba, akkor súlyzókban, súlymellényben, kettlebellben, sőt, falra szerelhető húzódzkodó állványban is gondolkodhatsz. Mindez attól is függ, hogy milyen jellegű sportot űz az illető: ha inkább a labdajátékok szerelmese, akkor ne adj neki bokszkesztyűt, mert azt nem fogja tudni hasznosítani.

férfi kreatív ajándék ötletek

További kreatív ötletek

Elektromos kütyük kockáknak

Vannak, akik sokkal jobban érzik magukat, ha bent, a szobájuk kényelmében élvezhetik ki szabadidejüket. A gamerkedés nagyon jól ki tudja kapcsolni az ember agyát, így nem csoda, hogy sok férfinak ez jelenti a mentsvárat egy fárasztó nap után. Az ilyen személyeknek tökéletes ajándék lehet egy gamer egér, egy konzol, egy jól szóló fejhallgató vagy egy ötletes geek mintás póló.

Italcsomagok a folyékony kenyér kedvelőinek

Amennyiben férfi ismerősöd nem veti meg a sört, bátran választhatsz neki olyan italcsomagot, amelyben többféle sör is megtalálható. Persze bort, pezsgőt, vagy akár pálinkát is ajándékozhatsz, ha olyan az alkalom. Emellett elviheted egy kiadós kocsmatúrára vagy vásárolhatsz neki belépőt egy sörgyárba, ahol részletesen bevezetik az illetőt a sörkészítés világába.

Ajándéktárgyak helyett élmények

A férfiak általában szeretik a kalandokat és a kihívásokat, ezért, ha teheted, lepd meg szerettedet valamilyen élménnyel. Ez lehet egy városi VR túra, egy egynapos kirándulás, de ha bátor vagy, befizetheted baltadobálásra is. Ha inkább valami nyugisabb programot szeretnél, ajándékozd meg egy masszázskuponnal, amit bármikor fel tud használni. Amennyiben az illető kedveli az extremitásokat, akkor a sárkányrepülés vagy a bungee jumping sem lehet rossz választás. A kérdés, hogy végig tudod-e mindezt nézni kellő hidegvérrel és alacsony pulzusszámmal.

kreatív ajándékok férfiaknak webshop

Kreatív ajándékok férfiaknak: kézzel készült tárgyak

A legmeghatóbb ajándéktárgyak azok, amelyeket az ember saját maga készít. Amennyiben van kedved és időd, szerezd be az alapanyagokat, és készíts valami egyedit a megvásárolható tömegcikkek helyett. Ez lehet egy karóra tartó, egy csokornyakkendő vagy akár egy egyszerű kulcstartó.

Felkeltettük érdeklődésed a férfi pólók iránt? Akkor tekintsd meg széles vicces póló kínálatunkat!





Hozzászólások a témához.

• Kukkants bele a gyakori kérdések fejezetbe is.

Név:  

Várom a Bastard.hu válaszát
Figyelmeztessen a válaszra e-mailben: