Bejelentkezés
Regisztráció

Elküldtük az új fiókjelszó létrehozására vonatkozó utasításokat a megadott címre. Ha új jelszót választott, azt itt is meg tudja majd adni.

Email


Jelszó

Kérjük, add meg a hiányzó adatokat.
A megadott e-mail cím rossz formátumban lett megadva. Ellenőrizd és add meg újra.
A bejelentkezés sajnos sikeretelen. A jelszó helytelen. Amennyiben elfejeltetted, kattints az alul található opcióra.


Vagy jelentkezz be:
facebook
Elfelejtett jelszó?

Ha még nincs fiókod, regisztrálj.
Email *

Keresztnév *

Vezetéknév *

Jelszó *
mutass mindent

Kérjük, add meg a hiányzó adatokat.
A megadott e-mail cím rossz formátumban lett megadva. Ellenőrizd és add meg újra.
Ez az e-mail már regisztrálva van
Rendszerünk azt hiszi, hogy robot vagy. Kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot, és együtt megoldjuk.
A regisztráció sikertelen. Kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot, és együtt megoldjuk.
A jelszó elküldése az e-mail címre


Szeretne egy e-mailt küldeni egy
linkkel a jelszó megváltoztatásához?


Email

Kérjük, add meg a hiányzó adatokat.
A megadott e-mail cím rossz formátumban lett megadva. Ellenőrizd és add meg újra.
Rendszerünk azt hiszi, hogy robot vagy. Kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot, és együtt megoldjuk.
Az Ön által megadott e-mail cím nincs regisztrálva nálunk
Ablak bezárása
Kézbesítési költség már 800 Ft-tól

Írj legalább három betűt, hogy legyen mit keresnünk ;)

Árucikkek

Kategóriák-témák szerint

Nyomat találatok

Áru találatok

Nem találtunk a megadott kritériumoknak megfelelő terméket. Próbáld egy kicsit másként...

Kutyás pólók: 6 tuti ajándék kutyásoknak

szerző: Bastard.hu | kelt: 14.10.2019 | olvasva: 2460x | hozzászólások: 0 | Tovább a cikkre

Ajándékozni mindig jó érzés, főleg akkor, ha kutyabarát ismerőseinknek kell találni valami különlegességgel. A hatlábú csapatnak adhatsz kutyás ajándékot, aminek mindketten örülni fognak és a gazdit is meglepheted valami kedvencére emlékeztető dologgal. A Star Wars ajándékok után legfrissebb írásunkban állati vizekre evezünk: a legviccesebb kutyás pólók mellett 7 szuper kutyás ajándékot is bemutatunk.

A kutyás pólók királya: a francia bulldog póló

Minden korszaknak megvan a maga kutyaideálja, a 2010-es években pedig egyértelműen a bull típusú ebek a legdivatosabbak. Lépten-nyomon angol és francia bulldogokat látunk az utcán, főleg a városi kutyatartók körében. A bulldogok kistestűek és nincs túl nagy mozgásigényük, így az urbánus kutyagazdik is megtapasztalhatják a kutyatartás előnyeit.

A bulldogok népszerűsége miatt pedig a boltokat ellepték a jobbnál-jobb mintájú francia bulldog ajándékok. Ha a te legjobb barátod kutyája viszont Jack Russel terrier vagy épp retriever, akkor se ess kétségbe. A francia bulldog pólón kívül még számtalan más kutyás póló is létezik. Szemezgess a mi kedvenceinkből!

kutyás ajándék
Golden retriever kutyás pólók

ajándék kutyásoknak
Páros Jack Russel kutyás pólók

5+1 kutyás ajándék ötlet

Kutyakeksz házilag

Kevesen tudják, hogy a kutyák többsége allergiás egyes fehérjékre, ezért nagyon nehéz dolgod van, ha kutyanasit szeretnél ajándékozni. Sok bolti jutalomfalatban mindenféle hús megtalálható, de otthon is elkészítheted a finomságokat a sütőben. Válassz egy jó minőségű (lehetőleg bárányos vagy hipoallergén) kutyakonzervet és mandulalisztet. Készíts belőle olyan állagú tésztát, amiből könnyen ki tudsz vágni sütiformákkal kekszeket, például mézeskalácshoz hasonlót. Helyezd a formákat sütőpapírral bélelt tepsibe és 180 fokon süsd készre 10-15 perc alatt. Kész is van a házi, hipoallergén jutalomfalat!

Ajándék kutyásoknak
Ajándék kutyásoknak: házi készítésű jutalomfalat

Kézműves póráz és nyakörv

Ha a kutyás ismerősöd szereti a kézműves kutyás dolgokat, akkor választhatsz egy póráz szettet a nagy sétákhoz. A hazai kutyás üzleteket és tervezőket is támogathatod: nem is gondolnád, hányan készítenek menő, mintás nyakörveket szabadidőjükben a kiskedvenceknek. Például a Momo Nyakörvek és az O dog design oldalán is rengeteg színből, mintából válogathatsz.

Kézzel kötött kutyapulcsi

A kutyás pólók mellé az ebnek is kutyaruha dukál! Ráadásul jön a hideg, nedves tél, amikor a rövid szőrű kutyáknak is elkel egy-egy meleg ruhadarab az esti sétákhoz. Ha tudsz és szeretsz is kötni, akkor nincs más hátra: ragadj fonalat és kötőtűt és köss egyedi kutyapulcsit. Persze, nem mindenki született Coco Chanelnek, így olyan opciók is léteznek, amik varrás nélkül is elkészíthetők. Nézd meg ezt a videót, ha könnyen és gyorsan szeretnél DIY kutyaruhát gyártani:

Eső szett ajándék kutyásoknak

Amikor valaki kutyagazdivá válik, az képzeletbeli szerződést köt a kutyájával, hogy jóban-rosszban, esőben és napsütésben is foglalkozni fog vele. Hiába szakad az eső vagy esik a hó, Bodri ott fog állni az ajtóban amikor fáradtan hazaérünk a munkából és alig várja, hogy együtt felefedező útra induljunk. Ha van az embernek egy jó gumicsizmája és esőkabátja, akkor nem is olyan kibírhatatlan a séta ősszel. Ezzel pedig adtunk is egy jó ajándéktippet kutyás barátoknak.

Oroszlános kutyasörény

A vicces kutyás ajándékok sem maradhatnak ki a sorból: a kutyasörény! Ha nincs túl sok időd ajándékot keresgélni, akkor rendelj egy ilyet Ebay-ről, tutira jókat fogtok nevetni, amikor először ráadjátok a kutyára.

Ajándék kutyásoknak
Vicces kutyás ajándék a kutyasörény

Kép a barátod kutyájáról

Univerzális ajándék bekeretezett képet adni a házi kedvencről. Ha szeretsz rajzolni vagy festeni, akkor akár te magad is előrukkolhatsz egy cuki meglepetéssel. De az is jól fog mutatni a kutyás ismerősöd irodai asztalán, ha egy közös képüket kinyomtatod, és színes keretbe ragasztod.

Ha tetszett a kutyás ajándékokról szóló írásunk, akkor gyere és olvasd el a legjobb Marvel ajándékok blogbejegyzésünket is!





Hozzászólások a témához.

• Kukkants bele a gyakori kérdések fejezetbe is.

Név:  

Várom a Bastard.hu válaszát
Figyelmeztessen a válaszra e-mailben: