Bejelentkezés
Regisztráció

Elküldtük az új fiókjelszó létrehozására vonatkozó utasításokat a megadott címre. Ha új jelszót választott, azt itt is meg tudja majd adni.

Email


Jelszó

Kérjük, add meg a hiányzó adatokat.
A megadott e-mail cím rossz formátumban lett megadva. Ellenőrizd és add meg újra.
A bejelentkezés sajnos sikeretelen. A jelszó helytelen. Amennyiben elfejeltetted, kattints az alul található opcióra.


Vagy jelentkezz be:
facebook
Elfelejtett jelszó?

Ha még nincs fiókod, regisztrálj.
Email *

Keresztnév *

Vezetéknév *

Jelszó *
mutass mindent

Kérjük, add meg a hiányzó adatokat.
A megadott e-mail cím rossz formátumban lett megadva. Ellenőrizd és add meg újra.
Ez az e-mail már regisztrálva van
Rendszerünk azt hiszi, hogy robot vagy. Kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot, és együtt megoldjuk.
A regisztráció sikertelen. Kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot, és együtt megoldjuk.
A jelszó elküldése az e-mail címre


Szeretne egy e-mailt küldeni egy
linkkel a jelszó megváltoztatásához?


Email

Kérjük, add meg a hiányzó adatokat.
A megadott e-mail cím rossz formátumban lett megadva. Ellenőrizd és add meg újra.
Rendszerünk azt hiszi, hogy robot vagy. Kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot, és együtt megoldjuk.
Az Ön által megadott e-mail cím nincs regisztrálva nálunk
Ablak bezárása
Kézbesítési költség már 800 Ft-tól

Írj legalább három betűt, hogy legyen mit keresnünk ;)

Árucikkek

Kategóriák-témák szerint

Nyomat találatok

Áru találatok

Nem találtunk a megadott kritériumoknak megfelelő terméket. Próbáld egy kicsit másként...

Születésnapi ajándék férfiaknak: 5 tökéletes tipp

szerző: Bastard.hu | kelt: 30.05.2019 | olvasva: 4069x | hozzászólások: 0 | Tovább a cikkre

Hiába kedvelik jobban a vásárlást a nők, néha nekik is nehezükre esik a megfelelő ajándékötlet kitalálása. Bátran kijelenthetjük, hogy nem is maga a vásárlási procedúra az ajándékozás legnehezebb része, hanem az a több órán át tartó gondolkodás, amíg végre megszületik a tökéletes ötlet. A plázákban tapasztalható tömegnyomor se egyszerűsíti meg a dolgunkat, de ha már céltudatosan megyünk az üzletbe, elkerülhetjük az ezzel járó kellemetlenségeket. Cikkünkben bemutatunk néhány születésnapi ajándékot férfiaknak, így reméljük sikerül rövidíteni az ötletelésre fordított időt.

Vajon milyen a megfelelő ajándék, aminek tényleg szívből fog örülni az ajándékozott fél? Ahhoz, hogy erre a kérdésre jó választ adjunk, mindenképpen ismernünk kell az illető személyiségét. Sokan jó ötletek híján sablonos ajándékötletekhez fordulnak, mint például a csavarhúzó készlet (mert biztos minden férfi imád barkácsolni), egy zokni, vagy egy egyszerű póló (hiszen azzal nem lehet mellényúlni), vagy egy előre összeállított illatszer csomag. Sajnos pontosan ezek az ajándékok lesznek azok, amik nem fognak nagy sikert aratni.

Tökéletes születésnapi ajándék férfiaknak: Hogyan válasszuk ki?

Sokan gondolják, hogy az ajándékozás rohanó világunkban kezdi elveszíteni meghittségét. Gyakran azért adunk másoknak meglepetéseket, mert ez az elvárt viselkedés és az ünnepi alkalom megköveteli. Egy kis odafigyeléssel viszont különlegesebbé tehetjük az ajándékozást és valóban boldoggá tehetjük az ünnepeltet. Hasznos jótanács, ha az ünnep közeledik, hogy az átlagosnál is jobban figyeljünk az ünnepeltre, hiszen egy-egy elejtett félmondat is jó ajándék ötletet adhat. Nem kell sokat bajlódni a születésnapi ajándék kitalálásával férfiaknak, ha a mindennapok során figyelemmel fordulunk feléjük.

Nézzünk tehát néhány nem sablonos ajándékötletet, amivel szebbé tehetjük például a születésnapokat, névnapokat is.

1. Hobbihoz kapcsolódó ajándék

Mi a hobbija a férfinak? Horgászik, vadászik, sportol, barkácsol, főz vagy fest? Attól függően, hogy mivel szereti eltölteni szabadidejét az ünnepelt, rengetek ötlettel állhatunk elő. Figyeljük meg, hogy mivel üti el az időt, és rendelkezik-e az összes ahhoz tartozó kiegészítővel vagy tárggyal. A megfelelő születésnapi ajándék férfiaknak lehet akár egy apróság is, hiszen az általa okozott boldogság mértéke nem a tárgy értékében keresendő.

Születésnapi ajándék férfiaknak

2. Sportolással kapcsolatos meglepetések

Ha a születésnapos kedveli a sportot és szívesen tölti az idejét aktívan, akkor tökéletes ajándék lehet számára egy ahhoz kapcsolódó tárgy. Ilyen lehet például bármilyen sporteszköz, táplálék kiegészítő, egy személyi edzés ajándékutalvány a választott sportban híres személlyel. A sportoláshoz használható vicces póló is ötlet, ha nem korlátozza a mozgásban és még a sporttársakat is megnevetteti.

5 születésnapi ajándék férfiaknak

Extra tipp: Az élményeknek is mindig nagyon örülnek a férfiak, ezért remek ötlet lehet egy sporteseményre, meccsre szóló jegy is.

3. Tárgy helyett adjunk élményt

Egyre gyakrabban kerül fel az ajándékötlet listára az élményszerzés is. Ami ebben a legjobb, hogy nem egy olyan meglepetésről van szó, ami pár használat után a szekrény mögött, a sarokban, vagy az alsó polcon végezheti. Egy élmény általában felejthetetlen és többet ad a illetőnek érzelmileg, mint egy rosszul kiválasztott fizikai tárgy. Érdemes olyan ötlettel előrukkolni, ha pénztárcánk kibírja, ami például az ünnepelt bakancslistáján szerepel. Ilyen születésnapi ajándék férfiaknak például az élményrepülés, sport-, vagy rally autó vezetés, egy utazás, egy belépő egy számára fontos eseményre, egy kurzus, de akár egy koncertjegy is.

4. Nem hétköznapi ruhadarabok

Az ünnepeltet meglephetjük egy különleges ruhadarabbal is. Mindenképpen törekedjünk arra, hogy minél jobban elragaszkodjunk a már megszokott, standard ötletektől, mint az unalmas pólók, pulóverek, nadrágok, zoknik (!). Ehelyett például válasszunk olyan darabot, ami nem mindennapi, de mégis praktikus. Ilyen lehet például egy kényelmes overál, ami akár a színével, mintájával, vagy formájával kirí a hétköznapi viseletek közül. Tudtad, hogy például a síelőknek nagy kedvence az overál a sípályákon, de a fiatalok beöltözős bulikon is előszeretettel használják? Ha például az ünnepelt egy egyetemista partyarc, egy sí-, vagy snowboard bajnok, mindenképpen gondolkozz el egy hasonló ajándék beszerzésén!

Ajándékok születésnapra férfiaknak

5. Kézzel készített ajándékok

Ha érezzük magunkban a tehetséget és a kreativitást bátran előrukkolhatunk egy kézzel készített meglepetéssel is. Léteznek olyanok, amik nagyon jó kézügyességet igényelnek, mint például egy általunk festett vagy rajzolt kép, de a kevésbé jó kézügyességgel rendelkezőknek is bőven van miből válogatniuk. Ha például a férfi, akit megajándékozunk a barátunk/vőlegényünk/férjünk, akkor egy befőttesüveg, ami tartalmazza a "365 ok, amiért szeretlek" cédulákat (mint ezek) szuper megoldás lehet. Így az év összes további napján egy mosolyt csalhatunk az arcára.

Ha a születésnapi ajándék az édesapánknak szól, akkor bármilyen olyan személyre szóló ajándékot készíthetünk, amivel feldobhatjuk a napját. Ilyen lehet például egy közös fotó, egy párna, amire a Ti képetek van rányomva, de gondolhatunk olyan kézzel készített tárgyra is, amit a mindennapokban használhat.

Reméljük rengeteg inspirációval gazdagodtál a cikk olvasása során, és már van is az eszedben néhány olyan tárgy vagy élmény, amivel biztosan örömet okozhatsz az ünnepeltnek. A születésnapi ajándék választása férfiaknak nem is annyira macerás, mint amennyire hisszük, csak szabadjára kell engednünk a kreativitásunkat, és oda kell figyelnünk az ajándékozott fél vágyaira, és hobbijaira.

Kíváncsi vagy még több születésnapi ajándékra férfiaknak?

Nézz szét webáruházunk kínálatában is!





Hozzászólások a témához.

• Kukkants bele a gyakori kérdések fejezetbe is.

Név:  

Várom a Bastard.hu válaszát
Figyelmeztessen a válaszra e-mailben: