Ablak bezárása
Kézbesítési költség már 800 Ft-tól

7 szuper filmes póló a hét minden napjára

szerző: Bastard.hu | kelt: 08.08.2019 | olvasva: 1372x | hozzászólások: 0 | Tovább a cikkre

Ha Quentin Tarantino összes alkotását láttad és azt is tudod, melyik filmben játszott először együtt Emma Stone és Jonah Hill, akkor te minden bizonnyal filmőrült vagy. Fogadjunk, hogy az összes nagy mozisikert premier előtt nézted meg a kedvenc karakteres pólódban. Ha hiányzik még egy-egy különleges felső a kollekciódból, akkor mi mutatunk párat: ilyen izgalmas mintákkal még biztosan nem találkoztál!

Filmes pólók hétfőtől vasárnapig

Hétfő: minden kezdet nehéz!

Ha te is nehezen vágsz bele az újabb munkanapba a pihentető után, akkor indítsd a hétfőt egy erős kávéval. Mellé pedig nem maradhat el az Al Capuccino-s pólód, hogy az ismerőseid, barátaid hétkezdését is megkönnyítsd.

filmes pólók

Kedd: captain inside

Miután túlélted az elsőt a 7 próbatételből, máris itt a következő. Tudtad, hogy kedden és szerdán vagyunk a legproduktívabbak? Valószínűleg azért, mert még nem érezzük a kecsegtető hétvége hangulatát és koncentráltak tudunk maradni. Ragadd meg az alkalmat és végezd el a lehető legtöbb feladatot, ami rád vár - természetesen egy Amerika kapitány inspirálta filmes pólóban.

vicces filmes pólók

Szerda: gyerünk az edzőterembe!

Itt a hét közepe és te még nem mozogtál? Akkor nincs más hátra, mint felkapni a motiváló Hulk pólódat és munka után szánj egy órát a testmozgásra. Sokkal könnyebben fogod venni a hátralevő akadályokat és egy-kettőre pénteket üt az óra.

filmes grafikák pólókon

Csütörtök: gasztro nap

Netflix helyett mozdulj ki és a szokásos mirelit pizzát cseréld le a sarki olasz vendéglőre. Hívd el a legjobb barátodat, akivel Jim Carrey nagyszerűségét újra és újra kivesézitek az ebédszünetben. Ha a világ legmenőbb Alien-es pólójában jelensz meg, tuti jó hangulata lesz a rögtönzött vacsorának.

filmek inspirálta pólók

Péntek: fröccsre fel!

A hét méltó lezárásaként igyatok meg egy pofa sört vagy egy pohár bort a munkahelyi cimborákkal. Sokkal kellemesebben fog indulni a szombati lazítás, ha egy ital mellett összefoglaljátok a heti történéséket. Péntekre a legnagyobb szuperhősök is elfáradnak, ahogy a mellékelt ábra is mutatja.

filmes pólók

Szombat: közös nap a pároddal

Ha ezer éve kapcsolatban élsz, te is jól tudod, hogy a munkanapokon szinte lehetetlen tartalmas programokat szervezni a pároddal. Szerencsére szombaton felvehetitek a Joker-Harley Quinn páros pólótokat és elmehettek kirándulni, de a közös filmezés is üdítő elfoglaltság lehet délutánra.

filmes pólók

Vasárnap: kezdődik minden elölről

A nyomott vasárnapi hangulatot mindannyian jól ismerjük. A közelgő hétfő már egy nappal korábban rányomja a bélyegét a közérzetünkre. Ha hétkezdésként tekintenénk a vasárnapra, sokkal könnyebb dolgunk lenne. Dobd fel a kedvedet egy vicces pólóval a Trónok harca sorozatból!

filmes pólók

Ha kíváncsi vagy, milyen további filmes termékeket forgalmazunk még grafikusaink vicces mintáival, akkor nincs más hátra: kattints és böngéssz a Bastard.hu vicces póló webáruházban!

Hozzászólások a témához.

• Kukkants bele a gyakori kérdések fejezetbe is.

Név:  

Várom a Bastard.hu válaszát
Figyelmeztessen a válaszra e-mailben: