Bejelentkezés
Regisztráció

Elküldtük az új fiókjelszó létrehozására vonatkozó utasításokat a megadott címre. Ha új jelszót választott, azt itt is meg tudja majd adni.

Email


Jelszó

Kérjük, add meg a hiányzó adatokat.
A megadott e-mail cím rossz formátumban lett megadva. Ellenőrizd és add meg újra.
A bejelentkezés sajnos sikeretelen. A jelszó helytelen. Amennyiben elfejeltetted, kattints az alul található opcióra.


Vagy jelentkezz be:
facebook
Elfelejtett jelszó?

Ha még nincs fiókod, regisztrálj.
Email *

Keresztnév *

Vezetéknév *

Jelszó *
mutass mindent

Kérjük, add meg a hiányzó adatokat.
A megadott e-mail cím rossz formátumban lett megadva. Ellenőrizd és add meg újra.
Ez az e-mail már regisztrálva van
Rendszerünk azt hiszi, hogy robot vagy. Kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot, és együtt megoldjuk.
A regisztráció sikertelen. Kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot, és együtt megoldjuk.
A jelszó elküldése az e-mail címre


Szeretne egy e-mailt küldeni egy
linkkel a jelszó megváltoztatásához?


Email

Kérjük, add meg a hiányzó adatokat.
A megadott e-mail cím rossz formátumban lett megadva. Ellenőrizd és add meg újra.
Rendszerünk azt hiszi, hogy robot vagy. Kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot, és együtt megoldjuk.
Az Ön által megadott e-mail cím nincs regisztrálva nálunk
Ablak bezárása
Kézbesítési költség már 800 Ft-tól

Írj legalább három betűt, hogy legyen mit keresnünk ;)

Árucikkek

Kategóriák-témák szerint

Nyomat találatok

Áru találatok

Nem találtunk a megadott kritériumoknak megfelelő terméket. Próbáld egy kicsit másként...

Kreatív karácsonyi ajándékok

szerző: Bastard.hu | kelt: 06.11.2020 | olvasva: 3233x | hozzászólások: 0 | Tovább a cikkre

A karácsony az egyik legszebb ünnepünk, mivel legfőképp a családról, a szeretetről és az összetartozásról szól. Ilyenkor szoktak összegyűlni a rég látott rokonok, barátok és ismerősök, és talán ez az, ami különleges hangulatot ad ennek az időszaknak. A különböző összejöveteleken mindenki szükségét érzi annak, hogy kifejezze a másik iránt érzett szeretetét és háláját, ezért is vált szokássá a karácsonyi ajándékozás. Viszont nem mindig egyszerű megtalálni a tökéletes meglepetést. A következő kreatív karácsonyi ajándékok kellő inspirációt adhatnak az ünnepi készülődéshez.

Kreatív karácsonyi ajándékok

1. Kézzel készített meglepetések

Az utóbbi időben egyre népszerűbbé váltak a DIY ajándékok, mivel ezeket mindenki egyénileg készítheti el, sokszor a legegyszerűbb alapanyagokból. Ez nemcsak anyagilag előnyös megoldás, de a környezetvédelem szempontjából is hasznos. Az ajándékok elkészítéséhez ugyanis felhasználhatunk régi tárgyakat vagy feleslegesnek tűnő eszközöket. Készíthetünk egyedi faliórát bakelitlemezből dekupázs, vagyis szalvétatechnikával, vagy beszerezhetünk néhány átlátszó karácsonyi gömböt, amelybe elhelyezhetünk egy kis csillámport. De egy kedves személyes üzenetet vagy fényképet is belerakhatunk a gömbbe, így ez még jobban mutat.

Akármilyen hihetetlen, de egy elhasznált vágódeszkából is varázsolhatunk szép ajándékot: lehet belőle falra akasztható kép vagy izgalmas polcdísz. Ha értünk a gyöngyfűzéshez, akkor fülbevalót is készíthetünk női családtagunknak, de egy ékszerdobozt is kidíszíthetünk a gyöngyökkel. Tojáshéjakból összeállíthatunk egyedi mozaik képet, ehhez csak egy kis ragasztólakkra, akril festékre, illetve egy mintás szalvétára van szükségünk. Ugyanakkor a kellő türelem és precizitás is nélkülözhetetlen a szemet gyönyörködtető végeredményhez.

kreatív karácsonyi ajándékok fotózás

2. Kreatív ajándékok karácsonyra: élményt adni szerettünknek

Ha nem szeretnénk sem kézzel készített, sem üzletből vásárolt ajándékot adni a számunkra kedves személynek, akkor lepjük meg őt egy élménnyel. Élményt ajándékozni bármilyen alkalomból lehet, akkor miért ne tehetnénk ezt meg karácsonykor is? Az utazás szerelmeseinek beszerezhetünk egy-egy busz- vagy repülőjegyet valamelyik izgalmas városkába, az ínyenc falatok kedvelőinek leszervezhetünk egy hangulatos vacsorát, az adrenalinfüggő ismerősünknek pedig kalandpark belépőjegyet vásárolhatunk, de rávehetjük egy lélegzetelállító sárkányrepülésre, esetleg kötélugrásra is. Ilyenkor a legfontosabb az, hogy jól átgondoljuk, mi lenne maradandó és ideális élmény családtagunk számára, mert ha az illető nem meri bevállalni az adott programot, akkor lőttek is a meglepetés varázsának. Ha biztosra szeretnénk menni, akkor fizessük be szerettünket egy stúdiófotózásra, ahol egy tapasztalt fotós profi képeket készít róla vagy akár az egész családról. Ezek a fotók önmagukban is kreatív karácsonyi ajándékok lehetnek.

kreatív ajándékok karácsonyra gyöngyfűzés

3. Wellness és masszázs kuponok

Év végén, a nagy ünnepi készülődések után mi sem esik jobban, mint a pihenés és a relaxáció. Ezért lehet jó ajándékötlet egy wellness vagy masszázs kupon. Ha tudjuk valakiről, hogy általában nagyon sokat szokott dolgozni, vagy rég kényeztette magát, akkor biztosak lehetünk benne, hogy örülni fog a belépőknek. A wellness kupon segítségével többek között jakuzziban, beltéri vagy kültéri medencében, illetve szaunában töltődhet fel a megajándékozott. Ezt követheti egy alapos masszázs, amellyel kezelésbe vehetőek a begörcsölt és befeszült izmok. Ma már nagyon sokféle masszázstechnika közül lehet választani. Az egyik legnépszerűbb a thai masszázs, ahol thai nők mozgatják át az ember testrészeit különféle módszerekkel. A végeredmény viszont mindegyik technikánál ugyanaz: egy laza és megkönnyebbült test, amely a lélekre is jó hatással van.

kreatív karácsonyi ajándék ötletek wellness

4. Kreatív karácsonyi ajándékok: egyedi feliratos pólók

Ha kreatív karácsonyi ajándék ötletek után keresgélünk, akkor nem mehetünk el szó nélkül a feliratos pólók mellett sem. Gyermekeknek vásárolhatunk szuperhős pólót, a Marvel filmek szerelmeseinek pedig a Marvel ruhák közül válogathatunk. Mivel télen jól jön a réteges öltözet, ezért egy vicces pulóver nemcsak hasznos lehet, de feldobhatja a szürke téli napokat is. Ha kedvesünknek szeretnénk egyedi feliratos felsőt, akkor nézzünk szét a szerelmes páros pólók felhozatala között. De ha nem szívesen élünk előre gyártott ötletekkel, akkor mi magunk is megtervezhetjük a karácsonyi ajándéknak szánt feliratos pólót, és legyártathatjuk azt. Egy a lényeg, hogy a ruha ízléses és tetszetős legyen, hogy a megajándékozott ne csak otthon hordhassa azt, hanem az utcán és akár a munkában is.

kreatív karácsonyi ajándékok könyvek

5. Könyvek, mint kreatív ajándékok karácsonyra

Könyvet ajándékozni kicsiknek, nagyoknak, férfiaknak és nőknek egyaránt lehet. Talán ez az egyetlen olyan tárgy, amit szinte bármikor ajándékként adhatunk. Ha születésnapja van, akkor azért, ha karácsony van és a szeretet ünnepe, akkor pedig azért. A legjobb benne az, hogy az ajándék kiválasztását nem lehet elrontani, mert minden könyv értéket és tudást hordoz magában. Természetesen az az ideális, ha olyan olvasmánnyal örvendeztetjük meg a megajándékozni kívánt személyt, amely érdeklődési körébe vág. Édesanyánknak adhatunk receptes könyvet, édesapánknak barkácstechnikákról szóló füzetet, nagyszüleinknek pedig vallásos vagy irodalmi olvasmányt. Ha mindezt szépen becsomagoljuk, akkor már csak a megfelelő alkalmat kell megtalálnunk arra, hogy átadjuk ezt nekik. Aki teheti, rejtse el a karácsonyfa alá az ajándékokat, mert így igazán különlegessé és izgalmassá lehet tenni az ünnepi meglepetéseket!

kreatív ajándékok karácsonyra egyedi pólók

Ha tetszett a cikkünk, akkor olvasd el a Karácsonyi ajándék ötletek férfiaknak című bejegyzésünket is!





Hozzászólások a témához.

• Kukkants bele a gyakori kérdések fejezetbe is.

Név:  

Várom a Bastard.hu válaszát
Figyelmeztessen a válaszra e-mailben: