Ablak bezárása
Kézbesítési költség már 800 Ft-tól

Strandtörölköző: válassz vicces mintás törölközőkből

szerző: Bastard.hu | kelt: 28.06.2019 | olvasva: 1459x | hozzászólások: 0 | Tovább a cikkre

Javában tombol a strandszezon és a strandtörölközők kelendőbbek, mint valaha. Ha szerencsénk van, akad egy jó minőségű darab valahol a szekrény alján. De a visszatérő dilemma évről-évre minden nyáron beköszön: a fürdőlepedőnk nem túl nagy, nem szárad meg elég gyorsan és a mintája is idejétmúlt.

Milyen a jó strandtörölköző?

Minél színesebb és minél nagyobb, de természetesen az anyaghasználat is fontos szempont. Listánkban részletezzük a fürdőlepedők minden csínját-bínját.

Azt hinnénk, hogy elcsépelt probléma a strandtörölköző mizéria, pedig fontosabb eleme lehet a nyaralásunknak, mint gondolnánk. Megannyi apróságra odafigyelünk, mielőtt nyaralni indulunk, miközben a megfelelő fürdőlepedő kiválasztására nem szentelünk időt. Pedig érdemes egyszer befektetni a tökéletes darabba, amely évekig jó szolgálatot fog tenni, legyen szó a balatoni időtöltésről, vagy egy luxus homokos tengerpartról.

-	vicces strandtörölközőmintás fürdőlepedő

Többfunkciós fürdőlepedő

Vásárlás előtt érdemes jól átgondolni, hogy mire fogjuk felhasználni a fürdőlepedőnket strandszezonon kívül:

Vicces strandtörölközők a Bastard webshopon

A strandtörölköző tökéletes választás akár saját használatra, akár ajándékozás során. A nyári szezonban egyszerre praktikus és jópofa. Nézz szét a Bastard.hu gyorsan száradó törölközőkínálatában! A megrendelt fürdőlepedőket 2-3 munkanapon belül kiszállítjuk.

Hozzászólások a témához.

• Kukkants bele a gyakori kérdések fejezetbe is.

Név:  

Várom a Bastard.hu válaszát
Figyelmeztessen a válaszra e-mailben: