Ablak bezárása
Kézbesítési költség már 800 Ft-tól

Színes zokni a hét minden napjára

szerző: Bastard.hu | kelt: 29.12.2019 | olvasva: 822x | hozzászólások: 0 | Tovább a cikkre

A világon kétféle embertípus létezik: azok, akiknek csak fekete és fehér zoknijaik vannak, és azok, akik a színes zokni pártján állnak. Ha te is az utóbbi kasztba tartozol, akkor van egy jó hírünk: cikkünkben a hét minden napjára hoztunk neked egy-egy különleges lábtyűt, melyek remekül kiegészítik a ruhatáradban található vicces pólókat.

Ha nehezen indulna a hétfő

A hétkezdés mindenkinek igazi kihívás: a csodálatos szombat és vasárnap után vissza kell zökkenni a megszokott kerékvágásba, de szerencsére a kávéra mindig számíthatsz a nehéz pillanatokban. Főleg, ha a bögrédben gőzölgő fekete mellett még a zoknid is emlékeztet a koffeinre. Ettől a kávébab mintás zoknitól neked is sokkal könnyebb lesz kipattanni az ágyból az ébresztő hangjára.

színes zoknik

Kedden válassz színes zoknit!

Ha sikeresen túlélted a hét próbából az elsőt, akkor átmenetileg fellélegezhetsz: kedden már biztosan könnyebben megbirkózol a korai ébredéssel. Most, hogy túl vagy a poszt-hétvége melankólián is, ideje némi színt vinni a mindennapokba. Például egy ilyen absztrakt zokni tuti befutó lehet és még az sem baj, ha összekevered a jobb és a bal lábadra valót. Mindenhogy jól mutat.

vicces színes zoknik

Poénos szerda egy színes zoknival

A színes zokni kollekciódból egy ilyen jópofa sajtos sem maradhat ki. Egy vicces ruhadarab másoknak az arcára is mosolyt csalhat az utcán vagy épp a munkában. Villantsd ki a rikító sárga zoknidat a nadrágodból: mindenkinek fel fogod dobni a napját.

színes zokni kínálat

Kispénteki színes zokni minta

Csütörtökön már mindannyiunkban ott motoszkál a kisördög, hogy lassan itt az utolsó munkanap a hétből. Ez a vicces zokni tökéletes választás, ha ki akarod fejezni a hangulatodat. Ráadásul elég csak letűrnöd a nadrágod szárát és máris konszolidált meeting viseletté alakíthatod az öltözetedet: senkinek sem fog feltűnni a tárgyalóban a mókás zoknid.

legjobb színes zokni

Egy szuperhős sohasem pihen

Mit szólnál, ha egy napra te is felölthetnéd Pókember jelmezét? Pénteken épp itt az ideje Peter Parker bőrébe bújni és belecsapni az éjszakába. Kétségtelenül hétfő óta ezt a pillanatot vártad már, úgyhogy ne aprózd el a megjelenésedet - legyen szó mozizásról a haverokkal vagy egy korsó sörről a sarki pubban. A pipacspiros pókemberes zoknidat se felejtsd otthon, ami 100 százalék, hogy a buli ékessége lesz.

színesebb zokni

Színes zokni szombatra

Ha még nem lenne elég a piros zoknikból, íme, egy emojis változat: neked és a párodnak is kötelező viselet hétvégén a jól megérdemelt közös programok közben. Persze, ha épp nem vagy szerelmes, akkor is hordhatod - ezzel a hangulatjellel kifejezheted a pizza, a kutyád vagy épp a kedvenc sorozatod iránti rajongásodat is.

színes zokni viselet

Már megint vasárnap

Ha a vasárnap egy ruhadarab lenne, akkor biztosan ebben a zokniban öltene testet. Sajnos a lazítás is véget ér egyszer, de ne engedj a szomorúságnak! Gondolj a szuper kollégákra és az új próbatételekre a munkában vagy iskolában. Na meg azt se feledd, hogy ismét előtted áll hét új nap, amikor lehetőséged lesz új színes zokni variációkat kipróbálni.

kényelmes színes zokni

Neked is tetszett zokniajánló cikkünk? Akkor itt az ideje, hogy megtudd, melyek a legjobb ajándékok apáknak!

Hozzászólások a témához.

• Kukkants bele a gyakori kérdések fejezetbe is.

Név:  

Várom a Bastard.hu válaszát
Figyelmeztessen a válaszra e-mailben: