Přihlášení
Registrace

Právě jsme na uvedenou adresu odeslali instrukce pro vytvoření nového hesla k účtu. Jakmile si tedy zvolíš nové heslo, budeš ho moct vyplnit i tady.

E-mail


Heslo

Nejsou vyplněna všechny údaje
Zadaný e-mail je ve špatném formátu. Zkontroluj ho prosím a zadej znovu.
Přihlášení se bohužel nepovedlo. Heslo nesedí. Pokud jsi ho zapomněl/a, můžeš si ho nechat poslat na e-mail.


Nebo se přihlas přes:
facebook
Zapomenuté heslo?

Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se.
E-mail *

Jméno *

Příjmení *

Heslo *
zobrazit vše

Nejsou vyplněna všechny údaje
Zadaný e-mail je ve špatném formátu. Zkontroluj ho prosím a zadej znovu.
Zadaný e-mail už je u nás registrovaný
Naše systémy si myslí, že jsi robot, a proto tě nepustí dál. Pokud jsi člověk, kontaktuj nás prosím a společně to vyřešíme.
Registrace se nezdařila.Kontaktuj nás prosím a společně to vyřešíme.
Zaslat heslo na e-mail


Chceš poslat na e-mail odkaz ke změně hesla?


E-mail

Nejsou vyplněna všechny údaje
Zadaný e-mail je ve špatném formátu. Zkontroluj ho prosím a zadej znovu.
Naše systémy si myslí, že jsi robot, a proto tě nepustí dál. Pokud jsi člověk, kontaktuj nás prosím a společně to vyřešíme.
Zadaný e-mail u nás není registrovaný
nyomatok
férfi
női
gyerek
bögrék
egyéb
árkedvezmények 🔥
információk
Színes válltáska mintával Praktikus kis táskák vicces mintával. Három méretben
vissza

vissza

Árkedvezmények

Szerző
Szerző

Színes zokni a hét minden napjára

szerző: Bastard.hu | kelt: 29.12.2019 | olvasva: 1833x | hozzászólások: 0 | Tovább a cikkre

A világon kétféle embertípus létezik: azok, akiknek csak fekete és fehér zoknijaik vannak, és azok, akik a színes zokni pártján állnak. Ha te is az utóbbi kasztba tartozol, akkor van egy jó hírünk: cikkünkben a hét minden napjára hoztunk neked egy-egy különleges lábtyűt, melyek remekül kiegészítik a ruhatáradban található vicces pólókat.

Ha nehezen indulna a hétfő

A hétkezdés mindenkinek igazi kihívás: a csodálatos szombat és vasárnap után vissza kell zökkenni a megszokott kerékvágásba, de szerencsére a kávéra mindig számíthatsz a nehéz pillanatokban. Főleg, ha a bögrédben gőzölgő fekete mellett még a zoknid is emlékeztet a koffeinre. Ettől a kávébab mintás zoknitól neked is sokkal könnyebb lesz kipattanni az ágyból az ébresztő hangjára.

színes zoknik

Kedden válassz színes zoknit!

Ha sikeresen túlélted a hét próbából az elsőt, akkor átmenetileg fellélegezhetsz: kedden már biztosan könnyebben megbirkózol a korai ébredéssel. Most, hogy túl vagy a poszt-hétvége melankólián is, ideje némi színt vinni a mindennapokba. Például egy ilyen absztrakt zokni tuti befutó lehet és még az sem baj, ha összekevered a jobb és a bal lábadra valót. Mindenhogy jól mutat.

vicces színes zoknik

Poénos szerda egy színes zoknival

A színes zokni kollekciódból egy ilyen jópofa sajtos sem maradhat ki. Egy vicces ruhadarab másoknak az arcára is mosolyt csalhat az utcán vagy épp a munkában. Villantsd ki a rikító sárga zoknidat a nadrágodból: mindenkinek fel fogod dobni a napját.

színes zokni kínálat

Kispénteki színes zokni minta

Csütörtökön már mindannyiunkban ott motoszkál a kisördög, hogy lassan itt az utolsó munkanap a hétből. Ez a vicces zokni tökéletes választás, ha ki akarod fejezni a hangulatodat. Ráadásul elég csak letűrnöd a nadrágod szárát és máris konszolidált meeting viseletté alakíthatod az öltözetedet: senkinek sem fog feltűnni a tárgyalóban a mókás zoknid.

legjobb színes zokni

Egy szuperhős sohasem pihen

Mit szólnál, ha egy napra te is felölthetnéd Pókember jelmezét? Pénteken épp itt az ideje Peter Parker bőrébe bújni és belecsapni az éjszakába. Kétségtelenül hétfő óta ezt a pillanatot vártad már, úgyhogy ne aprózd el a megjelenésedet - legyen szó mozizásról a haverokkal vagy egy korsó sörről a sarki pubban. A pipacspiros pókemberes zoknidat se felejtsd otthon, ami 100 százalék, hogy a buli ékessége lesz.

színesebb zokni

Színes zokni szombatra

Ha még nem lenne elég a piros zoknikból, íme, egy emojis változat: neked és a párodnak is kötelező viselet hétvégén a jól megérdemelt közös programok közben. Persze, ha épp nem vagy szerelmes, akkor is hordhatod - ezzel a hangulatjellel kifejezheted a pizza, a kutyád vagy épp a kedvenc sorozatod iránti rajongásodat is.

színes zokni viselet

Már megint vasárnap

Ha a vasárnap egy ruhadarab lenne, akkor biztosan ebben a zokniban öltene testet. Sajnos a lazítás is véget ér egyszer, de ne engedj a szomorúságnak! Gondolj a szuper kollégákra és az új próbatételekre a munkában vagy iskolában. Na meg azt se feledd, hogy ismét előtted áll hét új nap, amikor lehetőséged lesz új színes zokni variációkat kipróbálni.

kényelmes színes zokni

Neked is tetszett zokniajánló cikkünk? Akkor itt az ideje, hogy megtudd, melyek a legjobb ajándékok apáknak!





Hozzászólások a témához.

• Kukkants bele a gyakori kérdések fejezetbe is.

Név:  

Várom a Bastard.hu válaszát
Figyelmeztessen a válaszra e-mailben:

Utoljára megtekintett termékek

Green side férfi póló
PIN - fehér bugyi
Tisztelet női póló
Lángoló lábak zokni
Coma női póló
Spider zokni