Bejelentkezés
Regisztráció

Elküldtük az új fiókjelszó létrehozására vonatkozó utasításokat a megadott címre. Ha új jelszót választott, azt itt is meg tudja majd adni.

Email


Jelszó

Kérjük, add meg a hiányzó adatokat.
A megadott e-mail cím rossz formátumban lett megadva. Ellenőrizd és add meg újra.
A bejelentkezés sajnos sikeretelen. A jelszó helytelen. Amennyiben elfejeltetted, kattints az alul található opcióra.


Vagy jelentkezz be:
facebook
Elfelejtett jelszó?

Ha még nincs fiókod, regisztrálj.
Email *

Keresztnév *

Vezetéknév *

Jelszó *
mutass mindent

Kérjük, add meg a hiányzó adatokat.
A megadott e-mail cím rossz formátumban lett megadva. Ellenőrizd és add meg újra.
Ez az e-mail már regisztrálva van
Rendszerünk azt hiszi, hogy robot vagy. Kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot, és együtt megoldjuk.
A regisztráció sikertelen. Kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot, és együtt megoldjuk.
A jelszó elküldése az e-mail címre


Szeretne egy e-mailt küldeni egy
linkkel a jelszó megváltoztatásához?


Email

Kérjük, add meg a hiányzó adatokat.
A megadott e-mail cím rossz formátumban lett megadva. Ellenőrizd és add meg újra.
Rendszerünk azt hiszi, hogy robot vagy. Kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot, és együtt megoldjuk.
Az Ön által megadott e-mail cím nincs regisztrálva nálunk
Ablak bezárása
Kézbesítési költség már 800 Ft-tól

Írj legalább három betűt, hogy legyen mit keresnünk ;)

Árucikkek

Kategóriák-témák szerint

Nyomat találatok

Áru találatok

Nem találtunk a megadott kritériumoknak megfelelő terméket. Próbáld egy kicsit másként...

Trónok harca pólók és ajándékok

szerző: Bastard.hu | kelt: 08.08.2019 | olvasva: 1686x | hozzászólások: 0 | Tovább a cikkre

Véget ért a Trónok harca hetedik évadja és a sorozat fanatikusai letargiába süllyedtek. Nincs több konspirációs teória, hogy ki ülhet végül a Vastrón hatalmat jelentő karfái közé. Minden megszállott GoT rajongó azóta is töri a fejét, mi hiányzik még a kollekciójából. Ha neked is van olyan ismerősöd, aki minden ünnepen a Trónok harca ihlette ajándékoknak örül a leginkább, akkor jó helyen jársz. Bejegyzésünkben összegyűjtöttük a legütősebb Game of Thrones meglepetéseket!

Trónok harca póló, térkép vagy recept könyv: melyik a legjobb?

A Trónok harca kiegészítők közül nehéz eldönteni, melyik a leghasznosabb vagy épp legizgalmasabb ajándék alapanyag. Ha elég ügyesek vagyunk, akár magunk is összeállíthatunk egy utánozhatatlan DIY dothraki szótárat vagy kézzel készült sárkányos fülbevalót a Daenerys fanoknak. Ha viszont nincs időnk saját tervezésű meglepetést gyártani, akkor jobb, ha egy snassz bonbon vagy üveg bor helyett az alábbiakból válogatunk:

  1. Trónok harca póló

    Egy menő pólóval nem lehet mellé lőni: kicsiknek, nagyoknak, fiúknak és lányoknak is egyszerűen a kedvében járhatunk egy ötletes Trónok harca pólóval. Ha igazán bátrak vagyunk, akkor a megszokott grafikák helyett válasszunk a vicces minták közül. Winter is coming! - ahogy még nem láttad.

    Trónok harca ajándék ötletek Trónok harca póló

  2. Hét Királyság térkép

    Lakberendezési szempontból is nagyon esztétikus látványt nyújt egy igényesen bekeretezett Hét Királyság térkép. Bárki fedezi is fel ismerősünk szobáját, egy ilyen ominózus plakáton egyből megakad majd a szeme. Az internetről könnyedén le lehet tölteni a térképet, a plakát nyomtatás pedig nem jelenthet akadályt egy nyomdának se.

  3. Sárkányos karkötő

    Bárhogy is végződött a sorozat az HBO felfogásában, Daenerys, a sárkányok anyja sok fiatal lány példaképe marad. A legjobb barátnődet bármikor meglepheted egy sárkányos karkötővel, nem is kell hozzá feltétlenül ünnepelni.

  4. A Feast of Ice and Fire: Trónok harca receptkönyv

    A GoT ihlette recept gyűjtemény eredetileg blog formájában létezett. Viszont egy kreatív kiadó felfigyelt a nem mindennapi bejegyzésekre és felajánlották a weboldalt vezető lányoknak, hogy megjelentetik az ötleteiket könyv formájában. Ha nem szokványos ajándékot keresünk, akkor nem is kell tovább kutakodnunk: ennél extrábbat úgysem fogunk találni.

  5. Pohárszett

    "I drink and I know things" - ismerős? A mindentudó Tyrion bölcs mondása örökre beírta magát a filmidézetek történelmébe. Akár ezt a sorozatbéli mondást is írhatod a Trónok harca házai inspirálta pohárszett csomagolására. Apukáknak kiváló ajándék egy röviditalos kollekció, de a baráti összejöveteleken is jó célt szolgálnak.

  6. George R. R. Martin: Trónok harca könyvsorozat

    Fogadjunk, hogy mindenkinek van egy olyan barátja, aki csak a sorozatot látta, de nem olvasta a népszerű fantasy-t. Itt az idő, hogy belevágjon: ajándékozd meg a megjelent könyvek díszdobozos kiadásával! Így nem ér véget a Trónok harca extázis, sőt, egy egészen új nézőpontba kerül a történet.

  7. Vicces Trónok harca pólók a Bastard.hu webshopon

    Ha listánkból összegyűjtötted a neked szimpatikus ötleteket és figyelmedet megragadták a tréfás GoT pólók, akkor jó hírünk van számodra. Kínálatunkban férfi és női pólók között is találsz saját grafikusaink által tervezett Trónok harca mintás darabokat. Rendelésedet néhány munkanapon belül házhoz is szállítjuk neked, hogy ne kelljen a plázák forgatagában időt töltened. Nézz szét te is a Bastard.hu saját Westerosában!





    Hozzászólások a témához.

    • Kukkants bele a gyakori kérdések fejezetbe is.

    Név:  

    Várom a Bastard.hu válaszát
    Figyelmeztessen a válaszra e-mailben: