Bejelentkezés
Regisztráció

Elküldtük az új fiókjelszó létrehozására vonatkozó utasításokat a megadott címre. Ha új jelszót választott, azt itt is meg tudja majd adni.

Email


Jelszó

Kérjük, add meg a hiányzó adatokat.
A megadott e-mail cím rossz formátumban lett megadva. Ellenőrizd és add meg újra.
A bejelentkezés sajnos sikeretelen. A jelszó helytelen. Amennyiben elfejeltetted, kattints az alul található opcióra.


Vagy jelentkezz be:
facebook
Elfelejtett jelszó?

Ha még nincs fiókod, regisztrálj.
Email *

Keresztnév *

Vezetéknév *

Jelszó *
mutass mindent

Kérjük, add meg a hiányzó adatokat.
A megadott e-mail cím rossz formátumban lett megadva. Ellenőrizd és add meg újra.
Ez az e-mail már regisztrálva van
Rendszerünk azt hiszi, hogy robot vagy. Kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot, és együtt megoldjuk.
A regisztráció sikertelen. Kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot, és együtt megoldjuk.
A jelszó elküldése az e-mail címre


Szeretne egy e-mailt küldeni egy
linkkel a jelszó megváltoztatásához?


Email

Kérjük, add meg a hiányzó adatokat.
A megadott e-mail cím rossz formátumban lett megadva. Ellenőrizd és add meg újra.
Rendszerünk azt hiszi, hogy robot vagy. Kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot, és együtt megoldjuk.
Az Ön által megadott e-mail cím nincs regisztrálva nálunk
Ablak bezárása
Kézbesítési költség már 800 Ft-tól

Írj legalább három betűt, hogy legyen mit keresnünk ;)

Árucikkek

Kategóriák-témák szerint

Nyomat találatok

Áru találatok

Nem találtunk a megadott kritériumoknak megfelelő terméket. Próbáld egy kicsit másként...

10 éves fiúnak ajándék ötletek

szerző: Bastard.hu | kelt: 13.02.2020 | olvasva: 10927x | hozzászólások: 0 | Tovább a cikkre

Azt gondolnánk, hogy a gyerekeknek sokkal könnyebb ajándékot adni, mint a felnőtteknek, hiszen ők mindennek örülnek és nagy valószínűséggel találunk nekik valami olyat, amit még nem ismernek. Mi a helyzet viszont a kiskamasz fiúkkal, akik már túl gyerekesnek gondolják a játékautókat, de még nem rajonganak az igazi verdákért? Cikkünkben bemutatunk néhány olyan ötletet, amivel könnyű elrabolni a lurkók szívét: íme a top 6 ajándék ötlet 10 éves fiúknak!

A vicces póló a kicsiknek is tetszik

A tízévesek úgy nőnek, mint a bolond gomba, ezért egy-egy jó és minőségi ruhadarabra mindig szükség van a gyerekgardróbban. A jópofa minták és a vicces feliratok már ebben a korban is menőnek számítanak: a szuperhősök és a vicces nyomatok minden mennyiségben beleférnek az öltözködésbe. Minél ötletesebb és színesebb egy minta, annál jobb! Például ez a kaméleonos és jack russel kutyás póló is remek választás lehet. Egy jó póló pedig akár vicces zoknival, vagy egy hozzá illő tornazsákkal is kiegészíthető.

10 éves fiúnak jó ajándék ajándékok 10 éves fiúnak
10 éves fiúnak kiváló ajándék egy mintás póló

10 éves fiúnak ajándék: elő a társassal/

A 10-12 éves kor a legjobb időzítés, hogy a lurkók megismerkedjenek a társasjátékokkal. Ilyenkor már többféle típus is szóba jöhet az UNO-n és a SOLO-n kívül: logikai, építő, sőt még puzzle is létezik ennek a korosztálynak. A kártyajátékoknál maradva a Dobble klasszikus és Harry Potter témájú változata nevetésben és izgalmakban gazdag délutánok főszereplője lehet. A verseny mindkét esetben azért zajlik, hogy ki gyűjti be magának a legtöbb kártyalapot, ráadásul akár 8 ember is játszhatja.

izgalmas ajándék ötlet 10 éves fiúnak
A társasjáték remek fejlesztő a gyerekeknek

A Pozitivity az elmúlt évek egyik legnépszerűbb táblás társas játéka a gyerekek körében. Ahogy a nevéből is látszik, pozitív gondolkodásra tanít. Kifejezetten azoknak készült, akik az iskolában visszahúzódnak és nehezen barátkoznak másokkal. A pályán haladva kell hálalistát készíteni és még közösségépítő célokat is megfogalmazni. A végére pedig még a legintrovertáltabb kisiskolások is megnyílnak a csapat előtt.

Irány a kalandpark!

Hacsak nincs épp dermesztő téli hideg és hóesés, akkor egy kalandpark túra mindig jó programnak ígérkezik. A gyerekek többsége - főleg a 10 éves fiúk - imádják a kihívásokat, legyen szó kötélpályáról, ugrálóvárról vagy falmászásról. Az élménypark akár egész osztályoknak is kiváló elfoglaltság, a rengeteg mozgás pedig még a leghiperaktívabb rosszcsontokat is kellően lefárasztja. Magyarországon jó néhány ilyen park várja a kalandra vágyókat, például Budapesten az Orczy vagy Városlődön a Sobri Jóska Kalandpark.

Ajándék 10 éves könyvmoly fiúknak

A tízes évek elején elkezd kibontakozni az érdeklődés és nincs is jobb alkalom arra, hogy megszeressék az olvasást az ifjoncok. Ha az iskolai kötelezőket csak rendszeres unszolás mellett hajlandók elolvasni a gyerekek, akkor érdemes olyan történeteket megszerettetni velük, melyekért akár a focilabdát is a sarokba hajítják egy-egy délutánon. A néhány örökzöld mellett - ilyen a Harry Potter vagy a Darren Shan sorozat - napjainkban is remek ifjúsági irodalom található meg a könyvesboltok polcain. A magyar Böszörményi Gyula például nemcsak fiúknak ír szuper regényeket, de a Gergő és az álomfogók biztosan minden suhancnak tetszeni fog.

Kiskutya ajándékba?

Ugyan megoszlanak a vélemények a kisállatok ajándékozásáról, azonban mint mindenben, ebben is meg lehet találni az arany középutat. Egy kutya (vagy macska) nemcsak rengeteg örömöt és vidám percet okoz a családnak, de felelősségre is tanít. Emellett a rendszeres séták miatt a napi mozgással töltött percek száma is növekszik, nem is beszélve a kutyaiskolában eltöltött érdekes órákról. Azonban egy háziállat nem egy évre vagy rosszabb esetben néhány hétre szól, hanem legalább egy 10 éves fiú kamaszéveit fogja megszépíteni, ezért kivételes ajándék, amivel vigyázni kell.

ajándék póló 10 éves fiúnak
Egy kutya nagy öröm és egyben nagy felelősség is

10 éves fiúnak ajándék: otthoni játék drón

Már ötödikesként is minden kissrác meg van bolondulva a számítógépes játékokért, na meg persze a tech cuccokért. Egy kisebb drón nem túl drága manapság és mondhatjuk, hogy az 1990-es években népszerű távirányítós autó kistestvéréve kezd válni. Át lehet vele repülni a szomszéd kertjébe, sőt, magaslati felvételek készítéséhez is kiváló, ha egy go pro kamerát erősítünk rá.

társasjáték ajándék 10 éves fiúknak
A drónok jó mókának számítanak a mai felsős fiúknál

Tetszett a 10 éves fiúknak szóló ajándék ötlet gyűjteményünk? Akkor olvasd el a hét minden napjára szóló színes zokni ajánlónkat is!

Hozzászólások a témához.

• Kukkants bele a gyakori kérdések fejezetbe is.

Név:  

Várom a Bastard.hu válaszát
Figyelmeztessen a válaszra e-mailben: