Bejelentkezés
Regisztráció

Elküldtük az új fiókjelszó létrehozására vonatkozó utasításokat a megadott címre. Ha új jelszót választott, azt itt is meg tudja majd adni.

Email


Jelszó

Kérjük, add meg a hiányzó adatokat.
A megadott e-mail cím rossz formátumban lett megadva. Ellenőrizd és add meg újra.
A bejelentkezés sajnos sikeretelen. A jelszó helytelen. Amennyiben elfejeltetted, kattints az alul található opcióra.


Vagy jelentkezz be:
facebook
Elfelejtett jelszó?

Ha még nincs fiókod, regisztrálj.
Email *

Keresztnév *

Vezetéknév *

Jelszó *
mutass mindent

Kérjük, add meg a hiányzó adatokat.
A megadott e-mail cím rossz formátumban lett megadva. Ellenőrizd és add meg újra.
Ez az e-mail már regisztrálva van
Rendszerünk azt hiszi, hogy robot vagy. Kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot, és együtt megoldjuk.
A regisztráció sikertelen. Kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot, és együtt megoldjuk.
A jelszó elküldése az e-mail címre


Szeretne egy e-mailt küldeni egy
linkkel a jelszó megváltoztatásához?


Email

Kérjük, add meg a hiányzó adatokat.
A megadott e-mail cím rossz formátumban lett megadva. Ellenőrizd és add meg újra.
Rendszerünk azt hiszi, hogy robot vagy. Kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot, és együtt megoldjuk.
Az Ön által megadott e-mail cím nincs regisztrálva nálunk
Ablak bezárása
Kézbesítési költség már 800 Ft-tól

Írj legalább három betűt, hogy legyen mit keresnünk ;)

Árucikkek

Kategóriák-témák szerint

Nyomat találatok

Áru találatok

Nem találtunk a megadott kritériumoknak megfelelő terméket. Próbáld egy kicsit másként...

Szerelmes ajándék férfiaknak

szerző: Bastard.hu | kelt: 10.12.2020 | olvasva: 4471x | hozzászólások: 0 | Tovább a cikkre

Lássuk be, már maga az ajándékozás önmagában is stresszes művelet, pláne, ha szerelmünknek szeretnénk kedveskedni. Ha ugyanis mellélövünk, akkor hatalmas sértődés lehet a vége, és az egyik kapcsolatnak sem kedvez. Ráadásul a szerelmünknek adott ajándék rengeteg jelentéssel is bír. Egyebek mellett megmutatja, hogy mennyire ismerjük a párunkat, mennyire vagyunk kreatívok és mennyi energiát fektettünk bele, hogy át tudjuk nyújtani.

Ha ez még nem lenne elég, a másik nem számára megálmodni a tökéletes ajándékot még inkább nehézkes feladat. Ez nemcsak a férfiak számára megterhelő, a nőknek is legalább annyira macerás lehet eldönteni mit vegyen párjának. Szerelmes ajándék férfiaknak? Íme néhány ötlet, ami remek kiindulást adhat hölgyek számára, ha romantikus ajándékot szeretnél ajándékozni választottjának!

Szerelmes ajándék férfiaknak, avagy meglepetés ötletek az erősebbik nem számára

Kézzel készített szerelmes ajándék férfiaknak

Legyen szó évfordulóról, Valentin napról vagy szülinapról, a saját kezűleg készített ajándék mindig nagy sikert arat. Ha te magad készíted el szerelmed meglepetését, az azt jelenti, hogy sok időt és energiát fektettél bele. Emellett költséghatékony megoldás is, ráadásul olyan üzeneteket is belecsempészhetsz, amivel igazán személyessé teheted alkotásodat.

Egy ilyen ajándéknál nem feltétlenül kell arra törekedni, hogy minél nagyobb legyen, hiszen a gondolat számít elsősorban. Egy saját kézzel font karkötő vagy egyedileg elkészített nyakláncot egy férfi is büszkén viselhet. Minden alkalommal amikor ránéz, egyből te fogsz beugrani neki, amivel nap mint nap örömmel töltheted meg szívét. Egy magad kötötte sál vagy pulóver - még ha egy kis előzetes gyakorlást is igényel - garantáltan el fogja érni a kívánt hatást.

Szerelmes ajándék férfiaknak páros pólók

Ajándékozzunk élményt

Ha nincs kézügyességed, akkor sem kell kétségbe esni. A másik iránti érzéseidet remekül az erősebb nem tudtára adhatod, ha egy jól átgondolt közös programmal kedveskedsz. Miután tisztában vagyunk párunk érdeklődési körével, így sokkal könnyebb a döntés, mintha üzletből választanánk ki valami személytelen dolgot.

Szerelmes ajándék férfiaknak meglepetés

Kiváló szerelmes ajándék férfiaknak például egy hőlégballonozás kettesben a felhők között, amivel egyszerre pipálhatod ki a romantikát és az izgalmat. Ha párod esetleg fél a magasságtól, maradjatok a földön: egy wellness hétvége egy gyönyörű környezetben vagy egy sétakocsikázás egy addig ismeretlen városban hasonló hatást válthat ki.

Netán szerelmed rajong a fociért vagy a minőségi sörökért? Vidd el kedvenc futballcsapatának legközelebbi meccsére, vagy egy kirándulásra egy sörfőző műhelybe. A kulcsszó itt az előkészület. Mindenekelőtt győződj meg arról, hogy párodnak nincs éppen a tervezett időpontban halaszthatatlan munkahelyi teendője, vagy esetleg rejtett fóbiája. Hiába fizetjük be ugyanis egy lovaglásra, ha fél a lovaktól.

Páros ajándékok

Manapság egyre népszerűbbek azok az ajándékok, amelyek az egész világ tudtára adják: összetartozunk. A férfiak bizony szeretnek eldicsekedni választottjukkal más pasiknak, mindenki számára világossá téve, hogy a gyönyörű hölgy az oldalukon immáron nem szabad préda.

Ezt mivel mással lehetne kifejezni, mint egyedi grafikájú és ötletes, vicces vagy romantikus és szerelmes páros pólókkal. Garantáltan mindenki közül kitűnnek majd a tömegből azok a párok, akik Jokernek vagy Harley Quinn-nek öltöznek be, vagy más egyedi témájú megoldást választanak. Ha nemrég keltetek egybe, egy friss házasok póló nemcsak kreatív, de egyben tökéletes szerelmi ajándék férfiaknak és nőknek is egyaránt. Nemcsak pólók, hanem nagyon sok meglepetés szimbolizálhatja két ember szerelmét, érdemes tehát jól körülnézni a témában.

Szerelmes ajándék férfiaknak hasznos

Hasznos szerelmes ajándék férfiaknak

Ha tényleg semmi ötleted nincs mivel mutasd kis szerelmedet választottadnak, add le voksodat a praktikum mellett. Egy férfi ugyanis minden olyan dolognak tud örülni, ami hasznos.

Miután a férfiak nem igazán szeretnek vásárolni, ha nem azonnal van valamire szükség, nem mennek boltba. Nézz körül, mi az, amiben már régóta hiányt szenved, és lepd meg úgy, hogy pótolod neki. Az erősebbik nem képviselői borzasztó mód értékelik, ha megteszik ezt helyettük, így akár egy hiányos étkészlet is lehet remek szerelmi ajándék férfiaknak. Elsőre nem tűnik valami romantikusnak, ha mondjuk foghíjas barkácskészletéhez intézel számára szerszámot, vagy netalán elszakadt gitárhúrszettjét pótolod, számára mégis a törődést fogja szimbolizálni. Ezzel a hölgy is kifejezheti szerelmét lovagja iránt, a férfi pedig még nagyobb lánggal fog égni királynőjéért.

Szerelmes ajándék férfiaknak kézzel készített

Hasznosnak találtad bejegyzésünket? Akkor válassz szerelmednek igazán humoros ajándékot a Bastard humoros póló kínálatából!





Hozzászólások a témához.

• Kukkants bele a gyakori kérdések fejezetbe is.

Név:  

Várom a Bastard.hu válaszát
Figyelmeztessen a válaszra e-mailben: