Bejelentkezés
Regisztráció

Elküldtük az új fiókjelszó létrehozására vonatkozó utasításokat a megadott címre. Ha új jelszót választott, azt itt is meg tudja majd adni.

Email


Jelszó

Kérjük, add meg a hiányzó adatokat.
A megadott e-mail cím rossz formátumban lett megadva. Ellenőrizd és add meg újra.
A bejelentkezés sajnos sikeretelen. A jelszó helytelen. Amennyiben elfejeltetted, kattints az alul található opcióra.


Vagy jelentkezz be:
facebook
Elfelejtett jelszó?

Ha még nincs fiókod, regisztrálj.
Email *

Keresztnév *

Vezetéknév *

Jelszó *
mutass mindent

Kérjük, add meg a hiányzó adatokat.
A megadott e-mail cím rossz formátumban lett megadva. Ellenőrizd és add meg újra.
Ez az e-mail már regisztrálva van
Rendszerünk azt hiszi, hogy robot vagy. Kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot, és együtt megoldjuk.
A regisztráció sikertelen. Kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot, és együtt megoldjuk.
A jelszó elküldése az e-mail címre


Szeretne egy e-mailt küldeni egy
linkkel a jelszó megváltoztatásához?


Email

Kérjük, add meg a hiányzó adatokat.
A megadott e-mail cím rossz formátumban lett megadva. Ellenőrizd és add meg újra.
Rendszerünk azt hiszi, hogy robot vagy. Kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot, és együtt megoldjuk.
Az Ön által megadott e-mail cím nincs regisztrálva nálunk
Ablak bezárása
Kézbesítési költség már 800 Ft-tól

Írj legalább három betűt, hogy legyen mit keresnünk ;)

Árucikkek

Kategóriák-témák szerint

Nyomat találatok

Áru találatok

Nem találtunk a megadott kritériumoknak megfelelő terméket. Próbáld egy kicsit másként...

Vicces ajándékok férfiaknak és nőknek

szerző: Bastard.hu | kelt: 29.04.2019 | olvasva: 3197x | hozzászólások: 0 | Tovább a cikkre

A vicces ajándékok megnevettetik szeretteinket és garantálják a szuper hangulatot minden alkalomra. Legyen szó karácsonyról, szülinapról, névnapról vagy éppen egy évforduló, barátaink és családtagjaink mindig hatalmas nevetéssel reagálnak a humoros meglepetésekre. A vicces ajándékokban nem csak az a jó, hogy megnevettetik az ünnepeltet, de még évek múltán is garantáltan emlékezni fog az alkalomra, amikor megkapta az ajándékot, ami miatt könnyek csordultak ki szeméből nevetés közben. Nézzük meg, a legjobb vicces meglepetéseket férfiaknak és nőknek.

Vicces ajándékok nőknek

Meglepnéd párodat, feleségedet vagy a legjobb barátnődet egy felejthetetlen ajándéktárggyal? Válogass a következő praktikus, és szellemes ötletek közül.

Fehérnemű humoros grafikával

Vicces meglepetés férfiaknak és nőknek

Ha párod vagy barátnőd kedveli a szexis, de mégis humoros meglepetéseket, akkor nem lőhetsz mellé egy alsóneművel. Garantált, hogy minden alkalommal amikor ránéz a fehérneműre, derűt fog csalni a hétköznapjaiba. Egy ilyen fehérnemű tökéletes ajándék a vagány és merész csajoknak. Nézz szét választékunkban és vásárolj a megfelelő méretben. Attól se kell tartani, ha véletlen nem találod el a megfelelőt: 14 napig kérhetsz méretcserét vagy akár vissza is küldheted a terméket.

Törölközők

Vicces ajándékok férfiaknak

Hiszed vagy sem, a lányok odavannak a figurás, egyedi törölközőkért. Az esti fürdőzéseket és a strandolásokat vidámabbá teszi egy-egy egyedi mintás törölköző, amit a hölgyek megmosolyognak és büszkén terítenek ki a medence partjára, amikor napozára kerül a sor.

Válltáskák

Vicces ajándékok közé tartozhatnak a válltáskák is, amennyiben egy humoros nyomat található rajtuk. Miért jók ezek a pamutanyagból készült táskák? Mert praktikusak, és a hét minden napján használhatóak. Tökéletes az iskolába, egyetemre, munkába vagy éppen a heti nagybevásárláshoz is. Ami a legjobb benne, hogy segítségükkel még a környezetet is védjük, hiszen így elkerüljük a műanyag zacskók használatát.

Vicces ajándékok férfiaknak

A férfiak is ugyanúgy örülnek a ruhanemű ajándékoknak. Büszkén viselik az egyedi nyomatú és mintájú pólóikat, vagy pulóvereiket, amikkel ők is kitűnhetnek a tömeg közül. A vicces pólókon túl is van azonban választék. Cikkünkben bemutatunk néhány érdekes lehetőséget.

Humoros boxeralsó

A férfiak manapság már a pamut boxeralsókat részesítik előnyben, legyen az sztreccses vagy lenge szabású. A régebbi divatú apró mintás alsóneműket felváltották a lenyomatos, vicces feliratú boxerek, amik ajándékként is jól helytállnak alkalomadtán. A Bastard.hu kínálatában leginkább olyan mókás nyomatú alsóneműket találhatsz, amiken a minta a bal lábszáron található, ezáltal minden grafika jól látható marad.

Overál

Overalok

Manapság nem csak az otthoni lustálkodáshoz használatosak a színes overálok, ugyanis egyre gyakrabban bukkannak fel beöltözős bulikon is. Sőt, ha valaki aktívan síel, akkor azt is tudja, hogy a pályákon előszeretettel használják a vicces overálokat. Nagyon jó ajándék lehet, ha az ünnepelt gyakran jár síelni vagy snowboardozni.

Uniszex vicces ajándékok

Természetesen vannak olyan jópofa ajándékok, melyeket nyugodtan adhatunk fiúknak és lányoknak is meglepetés gyanánt. A menő grafikákkal díszített zoknik például örökké divatosak maradnak. Már a '80-as években is gyakran hordták őket szüleink sportcipőkkel tinédzser korukban, az előző századvég divatja pedig napjainkban ismét hódít. A szuperhősös és vicces mintás zokniknak a húgod és a legjobb haverod is egyformán örülni fog, bátran lepd meg őket egy-egy párral.

Ha pedig valamilyen aprósággal szeretnél egy nagyobb ajándékot kiegészíteni, akkor választhatsz divatos egyedi kitűzőket is. A táskára és farmerdzsekire szúrható kiegészítők még 10 éves fiúknak és lányoknak is szuper ajándékok, de természetesen a fiatal felnőtt korosztály is értékelni fogja a vicces kitűzőket.

Hasznosnak találtad a vicces ajándékok ötletbörzénket? Akkor a kreatív női ajándékokról szóló írásunk is biztos tetszeni fog: olvasd el!





Hozzászólások a témához.

• Kukkants bele a gyakori kérdések fejezetbe is.

Név:  

Várom a Bastard.hu válaszát
Figyelmeztessen a válaszra e-mailben: